⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

kayseri bence hatay'dan bile kötü kadroya sahip. Savunması özellikle çok kötü. Zemini de bu sene iyi kayseri'nin

ben rahat kazanmamızı bekliyorum

bu kayseri'de 6 oyuncu sakat gözüküyor. gerçek mi acaba?

sakatlar arasında as kalecileri bilal, mane ve cardozo gibi isimler de var.

Devre arasından önce son maç bu maçı kazanmak demek hem kendi transfer politikanı hem rakibin transfer politikasını çok değiştirir çok kıymetli 3 puan eyüp ve kasımpaşa maçlarının telafisi vardı olduda zaten ama bu maçın olmaz psikolojik kırılma maçı 3-4 puan fark varken yapılan transferle 6 ve üzeri puan varken yapılacak transferler farklı olur inşallah kazanırız rakibi iyice baskı altına alıp transferdede hata yapmaya zorlarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayserispor'un eksikleri Bilal, Cardoso, Mane hakkında bilgisi olan var mı ?.

Hava yagmurlu gosteriyor sanki pazar gunu kayseride. Mac saatinde hava iyi olsunda.

Kayseri ve Hatay gibi takımlar sahaya bir sürü atletik oyuncu atıp Demirbay-Apo-Nelsson-Kaan omurgamıza sıkıntı çıkarabiliyordu. Jakobs, Davinson ve Sara o omurgaya yerleştikten sonra artık bu sorunları yaşamayacağımızı umuyorum.
Sağ taraflarında Boa Morte forvetlerinde Bahoken var bu ikisi üzerinden atletizmlerini kullanıp hücum ediyorlar mutlaka Sanchez + Jakobs defans hattında olmalı yoksa Abdülkerim + Berkan gibi cesaretli bir hamle bu deplasmanda uygun olmaz yine kendi kendimize zora sokarız.

Bence hem dinlenme şansı olacağı hemde Sallai hariç tam kadro olacağımız için baya avantajlı olabileceğimiz bir maç. Sivas ve Trabzon maçları baya zor ve sıkışık bir periyota denk gelmişti hemde kadro eksikti, Bu maça ise daha rahat çıkacağız ve olumlu bir sonuç beklemekteyim açıkçası.

Geri
Üst Alt