⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Geçen hafta 3 gol yedik 5 yiyebilirdik. Şimdi kayseri 3 tane atabilirdi.
Savunma sos veriyor, acilen bu işi düzeltmek lazım, kaleci bek neyse değişecek

Allah aşkına artık şu 4-2-3-1 garabet sistemden vazgeçelim

Galatasaray 3'lü oynadığı her maç daha iyi oynuyor, daha iyi top tutuyor, daha rahat pozisyona giriyor ve DAHA AZ GEÇİŞ YİYOR.

Orta sahasız ve sol kanatsız oynuyoruz. Hava topu alamıyoruz. Takım tatile çıkmış gibi. Topu yere indirmek lazım. Pas hatası çok olduğundan Jacops hep ileride kalıyor. Barış leş gibi

Jakobs-Abdul muhakkak uyarilmali devre arasi. Aralarindaki mesafe cok fazla ve cok kosu atiyo o bolgeye Kayseri. Orta sahada da sert oynayarak Torreira-Sara ikilisine ustunluk kurmaya calisiyo Kayseri. Savunmadan cikan uzun toplarin hepsinde kafa vurdular ve donem toplari alip terse uzun toplarla pozisyon aradilar. İlerleyen dakikalarda orta sahaya Berkan’i alip o bölgeyi kapatmaliyiz. Mertens ve Baris hucumda cok etkisizler. 3. Golu bulamazsak kazanma sansimiz baya az. Kayseri iyi geliyo ve savunma hattinin yaptigi hatalari da goz onunde bulundurursak mutlaka gol yeriz gibi. Muslera kac yasina geldin Allah icin o kornerde adamin arkasinda kalmak nedir ya.İt adami daha topa vurulmadan cik bi metre one. Hala sacma sapan hatalar,her mac gol yediriyo herif

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada takımın geri 4lüsü kalecimize güvenmiyor bence bunuda belli ediyorlar

eskiden bizi geçse nando tutar denırdı hey gidi hey

Herneyse kötüde olsak 3 puanı almak zorundayız. İkinci yarı bulduğumuzu atarız umarim

Torriera konusunda boş yapmayalım.

Bugün kötü kendisi ilk dakikalarda da yazdım zaten. Böyle oynanmaz.

Ama çözümü oyundan çıkması değil.

Devre arası motive edip toparlatmak. 2. Yarı iyi oynamasını sağlamak. Bunu yapabilecek bir topçu kendisi.

Sivas maçında da bazılarına kalsa, Yunus'u 30 dk'da oyundan çıkarıyordu.

Heee Torriera çıksın Eyüp girsin heee
Orta saha alınmalı 2. Devre ligin yani. Dinlenmeli bu adamlar arada barışta dahil

Torreira uyarılmalı ve toparlanmalı 2. Yarı.

Takımda mesafeler çok geniş kalıyor daha yardımlaşmalı oynamalıyız. Yunus ve Barış defansa daha çok yardım ediyordu bugün etmiyorlar.

Haftalardır söylüyorum Sara'yı geriye kitleyerek adamın etkisini kısıtlıyoruz.

Hocada izlemesin bir zahmet. Ya formasyon ya oyuncu değişikliği bir şey şart mal gibi beklemenin anlamı yok zaten daha kötü ne olabilir

Kaan-Davinson-Abdülkerim

Elias-Lucas-Gabri-Barış

Yunus-Dries

Osi

İsmael aksıyor biraz.

Toreira kotu oynar ama bu kadar kotu oynamaz

Resmen Mustafa Sarp gibi geriye yaslanmis stoperlere yakin top gelirse vururum diyor

Yeminle bir saniye dusunmem direk cikaririm
bende eleştirdim ama biraz sakin düsününce sene bsından beri 1 mac bile dinlendirlmeyen 2 oyuncu tor ve sara
o yüzden bence cok normal o bölgeye transfer şart bu adamlar makine degil

Geri
Üst Alt