⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Mertens Torreira pres yapmayınca ortasaha üstünlüğü olmuyor ve Mertens kanatlara verkaça gitmeyince sistem işlemiyor.

saha içi lider oyuncumuz olsa durun sakin olun diye yönlendirse bize her mac + yazar

Hocaya stoper kim gelirse gelsin oynatmaz böyle bi adam bu tek ümidim osi barış yunus atın 2 tane bitsin maç. Gerçi belli olmaz 3 farktan da verebiliyoruz kabus gibi bir defans

Bu arada yan hakem ofsayt olmayan pozisyonlara ofsayt dedi sanırım Kayseri aleyhine. Anlamadım, epey kötü kararlardı.

dogru ve ozaman sorulacak soru şu biz nelssonu neden hemen harcadik ve kazanmak icin cabalamadık

konu sadece teknik mevzularmı baska işlermi oldu acaba
Bilmiyorum ama Skriniar bu yüzden isteniyordur. Apo ve Davinson dağınık adamlar. 1 tane toparlayıcı stoper eksikliğini yaşıyoruz bu tip maçlarda. Her uzun top defansı kaosa sokmamalı.

Yaslandığımızda caydırıcılığımız yok. Formda Nelsson varken tek başına süpürüyordu arkayı Apo-Kaan yapamıyor o işleri. Mutlaka bir hata oluyor.
orası öyle ama haldur huldur ilerde basınca hem ofans oyuncularımız yoruluyor hemde torun formsuz olması nedeniyle tüm yük sara ve tandeme biniyor onlarda yetersiz kalıyor

bence Okan hocanın ilk yılki oyununa dönmemiz lazım öne geçtiğimiz deplasmanlarda.Yani rakibi kendi sahamızda karşılayıp kaptığımız toplarla geçiş hücumu kovalamamız daha iyi olacaktır özellikle ilerde Osimhen gibi bir çar varken
İlk yıl gol yemiyorduk nasıl oluyordu bilmiyorum

Bu sezon şu ana kadar izlediğim en kötü ilkyarı. 0 organizasyon, 0 kompaktlık, 0 motivasyon.

Ara transfer döneminde 2 net stopere ihtiyacımız var.
Ortasahaya fizik gücü yüksek 1 takviye şart. ( Onyedika vs.)
Torreira ile Sara'nın haline bakın. Alternatifsizlik bu hale getiriyor bunları. Mertensin gevşekliği, Osimhenin bitiremeyişi, Barış'ın akıldan yoksun çabası.

2. yarıya net değişiklik ile başlamak lazım.

Jakobs sakatlıktan cidden çok kötü dönmüş. Apo'yu da zorluyor bu durum, zaten en formda halinde değil ama hata frekansı yükseliyor daha geniş alanı kontrol etmesi gerekince...

Ek: Bazı kötü Berkan sol bek performanslarında da benzer şeyler oluyordu.

barışı cıkarıp şuayipide alabiliriz

zira 2. yarı barıştan iyi top tutar

osimhende ona indirir

Abi twitter’da herkes penaltımızı tartışıyor

Trollerden bahsetmiyorum ahmet çakar’ı falan ciddiye almıyorum zaten

Karakullukcu mesela az önce yayında anket açtı sizce penaltı mıydı diyor

Daha nasıl penaltı olacak kafayi yiyecem artik

Ne vücuttan sekiyor ne sıyırıyor

Direkt ele çarpıyor

Yani böyle pozisyonlar için bile algının önünü açan heriflerden midem bulanıyor

Karakullukcu’yu falan seven biriyim ama bu kadar bariz pozisyonda fenerlilere yanlaması garibime gitti

Geri
Üst Alt