⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Bu takımın fizik gücü ve dayanıklılığı bu ligin çok üzerinde.
İlk yarı zor geçecek gibi görünen maçları eksik bile kalsak ikinci yarılarda çözüyoruz.

müthiş oyun müthiş skor takımda herkes kendi yerinde oynayınca seviye arşa çıkıyor bravo team bravo coach

İlk yarı pek iyi değildik ama ikinci yarıya enerji saklamaya çalıştığımızı düşünüyorum kadro biraz kısıtlıydı çünkü. İkinci yarı maça daha hakim olduk ve çok sağlam bir galibiyet aldık. Yunus, Osimhen ve Barış maçın yıldızları oldular ve harika performans gösterdiler. Bu kadar yorucu bir Avrupa serüveni olmasına rağmen ligde 16 maçta 44 puan toplamak ve en yakın rakibin 8 puan önünde olmak inanılmaz bir başarı. Bu takım çok doğru yolda devre arasında 2 tane net takviyeyle hem ligde hemde Avrupa'da çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Güzel bir devre arası tatilini hak etti Okan hoca ve tüm oyuncularımız iyice dinlensinler artık. Tüm takıma bu harika ilk yarı için büyük tebrikler.

Ümit Özata

Ali Kaldırıma

Kaleci Onurcuğa

Hulusi itine

Gwt Bedri ye

Karton kabadayı Hacıosmana

Avrupa yakasındaki sertaça

Hakan Urala

Yeşilçamdaki Sezerciğe

Ahmet Konançlara

Ahmet Ercanlara

Maymun Hüsnü ye ( cennet mahallesinde oynayan )

Çarli dizisindeki afakana

Yani kısacası tüm kestanesi çizilmiş unsurlara..

kapanışın doğruluğu daha yüksek millet açılışa göre paylaşım yapıyor patlıyoz. yeni tahminleri bekleriz üstad.
Bana göre de kapanış oranları daha yakın isabet sağlıyor bu maçı açılıştan beri farklı kazanacağımıza emindim ama son oranlar çok net sonuç verdi.

1734881161121.webp

Abi twitter’da herkes penaltımızı tartışıyor

Trollerden bahsetmiyorum ahmet çakar’ı falan ciddiye almıyorum zaten

Karakullukcu mesela az önce yayında anket açtı sizce penaltı mıydı diyor

Daha nasıl penaltı olacak kafayi yiyecem artik

Ne vücuttan sekiyor ne sıyırıyor

Direkt ele çarpıyor

Yani böyle pozisyonlar için bile algının önünü açan heriflerden midem bulanıyor

Karakullukcu’yu falan seven biriyim ama bu kadar bariz pozisyonda fenerlilere yanlaması garibime gitti
Halukla gökhan da penalti degildi diyor

Abi ben mi körüm yaw

Algının gazına gelmiş herkes

Geri
Üst Alt