⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Mertens maçların yüzde 90ında böyle oynuyor, sürekli erken orta isabetsiz paslar ama es kaza duran toptan bir asist yapsa tüm maç oynadığı kötü oyun unutuluyor.

Bu takım defans yapmasını bilmiyor avrupa mavrupa sizin neyinize.

elit teknik direktör her maç rezalet futbol oynatıp bireysel becerilerle maçı alınca boynuma dola hocam diye konusun uplayan futbol cahillerinden olmadığımız için gram şaşırmıyorum bu oyuna. Alan parselasyonu hak getire, sözde önde baskı falan yapıyordu bir ara o da piyasada yok. Takım 60 metrede çorba gibi bir oraya bir buraya koşuyor

Bir tek sara çabalıyor. Mertens yok tor desen haftalardır yok adamlar yürüyerek orta sahayı geciyorlar

Atak planı yol takımda. Ulan sabit tut adamları diypruz. Yediğimiz bütün goller şu embesil mentaliteden kaynaklı.
Defans oyuncularının arasında 40 metre boşluk var.
Ulan görmediğimiz bir kalkan mı var da bu saçma sapan sistemde sürekli ısrar ediyorsun

Maç-ül Fiyasko

Sanchez neden hava toplarında kaçak oynuyor, ulan ezsene adamı

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens 10 kişi oynatıyor. Jacobs'un eski halinden eser yok

göztepe fizikli takım ve havadan geçirmiyor topları ,buna ragmen ısrarla orta denemek sacmalık

Top mop oynamıyoruz bu sene iyi top oynadığımız maç sayısı 5 i geçmez. Bireysel yıllık 10 milyon maaş verdiğimiz adamlar ara ara çıkıp maçları alıyorlar. Bu takim pahalı bi takım çatır çatır top oynamak zorunda herkes. 900 bin euroya halil dervisoglu falan oynamıyor bu takımda tolere edilsin.

defans az düzgün dursa 1-0 a bağlanacak maçtı, her maç gol yeme işi ne zaman bitecek merak ediyorum, ads den bile gol yeriz içerde bu gidişle

kenardaki adaletsiz yine izliyor bu rezilliği. göztepeye madara oyun oynatan hocadan avrupa kupası bekliyoruz biz de saf saf.
gol yiyene kadar bekleyecek değişiklik için çünkü ne yapacağını bilmiyor oyuna müdahale etse ne yapacağını bilmiyor.

Eskiden kornerlerden gol atardık şimdi o da yok.

Mertens yine napiyor savunanlara soruyorum?

Kaç top kaybi oldu yine, adam eksiltme yok, iyi ara pasi yok, normal pasi bile kötü, ortalari les...bize çok büyük bir dezavantaj.

Geri
Üst Alt