⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Simdiye kadar en cok korktugum mac ic saha daki trabzon maciydi cünkü senol günes Galatasaray düsmani ve trabzon da bize ters gelebiliyor ic saha da

Düsündügüm gibi oldu az kalsin kaybediyorduk ama bir sekilde kazandik maci

O macin disinda genel de emin konustum maclarimizla alakali

Bu mac da zor gececek göztepe hava toplarinda iyi duran toplarda tehlikeli ve atletik bir takim

Ama kazanacagimizi düsünüyorum cünkü dinlenmis bir sekilde ciktigimiz maclari iyi oyunla kazaniyoruz fiziksel iyi durum da olmak önemli oluyor böyle maclarda

Ligin geri kalanında oynayacağımız en zor maçlardan biri. Puan kayıpsız atlatmak çok önemli.

iç sahada zor mac yoktur

ms 1

Ciddiye alıp sıkı hazırlanırsak sorun olmaz ama Kayseri maçının ilk yarısı gibi oynarsak her maç sıkıntıya girer. Göztepe ligin kaliteli 3-5 takımından biri bana göre, o yüzden fazlasıyla ciddiye alınacak bir rakip

Dinlenmek bize faydali mi emin olamiyorum. Tempo tutmusken 3-4 gunde bir mac bir sekilde antremansiz da devam ediyor. 2 hafta ara az degil, umarim bir bozuntuya ugramayiz. Tek pozitif tarafi bence sakatliklar azaliyor mac trafigi az olunca, yoksa 3-4 gunde bir mac fena degil.

Goztepe iyi, tempolu ve hizli bir takim. 100% fokus olursak yine de bize karsi koyamazlar, arada kalite farki muazzam. Osimhen, Mertens, Sara, Torreira, Sanchez, formda Yunus bunlarin hepsi cok klas topcular. Umarim konsantrasyonda bir sorun olmaz, ancak oyle Goztepe'nin sansi olur.

Isi ilk dakikadan ciddi tutup maci hic vermeyecegimizi hissetirmemiz lazim. Aynen FB derbisinde yaptigimiz gibi. Boyle olursa rakip zaten 30 dk sonra gardi dusurur ve mac hallolur. Ama ikili mucadelede kotu oynayip, donen toplari alamazsak o zaman zulum gibi bir mac olur.

Maç günü izmirdeyim sercocku arkadan dübelleyecem.
IMG_20241223_214750.webp

Göztepenin deplasman karnesi fecaat maç izmirde olsaydi çok daha zor olurdu kaybetmiyor herifler orda 450 gündür falan. Bizim evde koyarız

Geri
Üst Alt