⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Farklı duygularla izleyeceğim. Göztepe açık oynayan bir takım olduğu için farkla kazanacağımızı düşünüyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerden önce oynuyoruz güzel gibi

göztepe duran toplarda ve yan toplarda cok tehlikeli takım yani bizde hava toplarında sürekli vurduruyoruz ,sadece bu konuya dikkat etsek bile yeterli

Aynı Samsun gibi Sara'nın başına birini dikip oyun kurdurtmayacaklar. O maçta Kaan'ın olmaması oyun kurulumunu çok zorlaştırmıştı. Sara'ya bağlı kalınca zorlanmıştık.

Göztepe fizik olarak güçlü ama teknik olarak zayıf bir takım. Çok git gelli bir oyun olursa skor bulamadığımız takdirde aleyhimize işler durum.

Antony Dennis ligin en çok top çalan oyuncularından biri. Oyunu daraltırlarsa Mertens'i zorlar. Ama biz Göztepe'nin takım boyunu uzatırsak Mertens kırmızı bile gördürtebilir Dennis'e.

Romulo reisi izleyelim tam aradığımız tarz bir oyuncu teknik uzun boylu uzaktan sut atabilen zeki bir oyuncu oyun kurulumunda da oyunun içinde.
Batsuayi yerine romulo olsun kadromuzda isterdim

artık derinGS cübbe işide bitti- çıkardım. Dominasyona hazırım 2025 te

Göztepe 27sinde idmanlara başladı bugün hazırlık maçı yapacak bizimkiler rehavette uyanın beyler bırakın transferi fln

Goztepe fizik gücü yüksek takım maçtan hiç kopmuyorlar ,defans konusunda durumumuz ortada yani çok dikkatli oynamaliyiz

Göztepe 27sinde idmanlara başladı bugün hazırlık maçı yapacak bizimkiler rehavette uyanın beyler bırakın transferi fln

Aga adamlar başlasın adamlar 7 günde 1 maç yapıyor, biz ortalama 3.5-4 günde 1 maç yaptık.

Torreira Sara Sanchez Yunus Barış Osimhen vs

Herifler yorgunluktan uyku problemi çekmediyse hiçbir şey bilmiyorum.

bu maçın hazırlıklarına ne zaman başlayacağız? umarım yarın sabahtan başlanır. araya bir de yılbaşı falan girecek. full konsantre olunmalı bu maça.

Geri
Üst Alt