- 22 Ağustos 2010
- 33.102
- 38.001
- 3.033
Ayyyy benim de canım çekti Ms 2 olan tahminimi 1/0 veya 1/2 olarak değiştireyim kanks yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayyyy benim de canım çekti Ms 2 olan tahminimi 1/0 veya 1/2 olarak değiştireyim kanks yav![]()
Aralardan normal döndüğümüzü hiç görmedim rtaşDaha önce birisi dinlendikten sonra iyi oynadik diyordu. Hangisi dogru bilemedim
Sen dersen rahatlarım kanks ama Romulo'nun ya Gol ya da Asist yaptığını görür gibi oluyom ben kanks yavKazanırız rahat ol.
#destansı
Zaten bizi zorlayacak 2-3 takım var biri Göztepe ben de zor maç bekliyorum ama golü erken bulursak farkı açarak gideriz.Sen dersen rahatlarım kanks ama Romulo'nun ya Gol ya da Asist yaptığını görür gibi oluyom ben kanks yavBize çok ters gelebilecek 1 oyuncu
![]()
Kuruyemise ara vermis renktasAcaba Emre Zeytinli ne yiyecek?
+18 koymuşlar bence genel izleyiciNe attın ulanYengenin kızacağı 1 video mu
Deniz Satarla Transfer Gündemi de olabilir
![]()
Deniz Satarlı günleri özlüyo musun+18 koymuşlar bence genel izleyici
konuna gelDeniz Satarlı günleri özlüyo musunBence özlüyosundur
![]()
#destansı
Fena değil. Solet ile Fofana yoklar. Solet özellikle iyi oynuyordu orta sahada başımızı ağrıtması muhtemeldiGöztepe'nin önemli eksikleri varmi bu arada? Hatay/FB misali
solet aslında bjk maçından beri yok. yeni bir eksik sayılmaz. çok iyi oyuncu evet ama bayağıdır yok yani. fofana'yı da son 20-25 dk kullanıyorlardı. ana plan oyuncusu değildi ama yine de olmaması iyi tabi.Fena değil. Solet ile Fofana yoklar. Solet özellikle iyi oynuyordu orta sahada başımızı ağrıtması muhtemeldi