⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Torreira is yapmiyor dedigimizde haha atanlar vardi. Adamin pres gücü olmayinca orta saha bos kaliyor. Bunun yüzünden sara en üreten oyuncumuz hep ikili mücadelenin icinde Kaliyor. Adam savasmaktan asil isini yapamiyor.

osimhen ceza sahası topçusu değil.. farklı özellikleri var.. ama bize ikardi lazım.. o da hayattan kopmuş..

İY da net olmasına rağmen penaltıyı vercek mi acaba dediğim anda şaşırtan hakem ikinci yarı tersine dönebilir...

acilen kontrol ve skor almamız lazım.

Mikayla falan uğraşmaya gerek yok

6 numara
Apo yerine stoper
Sağ bek bulalım bu takıma yeter takım savunması toparlansın yeter

osimhen gibi golcümüz var ama pozisyon hazırlayamıyoruz bu problemi zaman zaman icardi'de yaşamıştı

3 lüye dönmeliyiz. 3 lü 5 li oynayan takıma 4 lü oynamak dezavantaj oluyor

Sallai-Mertens değişikliği olmazsa işimiz zor. Tempolu takıma karşı 1 kişi eksik oynuyoruz. Sol bek ve ön liberoları sarı kartlı, biraz zorlasak atılır birisi.

Sara nın maçı bu. Bi tane 25 metreden sokması lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış küfür mü etti ? Bu götü yanıklar ceza alir inşallah diye konuşuyor

Ikinci yarida oyunculara tek tek bakmaktan ziyade, daha agresif bir oyun oynamaliyiz. Cok yumsak kaldik genel olarak takim halinde.

Bu arada su takima Mikautadze'yi hayal ediyorum , dar alan becerisi olan bir oyuncu bizim takimin on hattinda fark yaratir.

Valla abi her an punish licek izlenimi verdiler gayet. Ne oynasınlar ki daha Arena burası.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce izlemediğim için daha iyi bir göztepe bekliyordum ancak akan oyunda nerdeyse pozisyonları yok.

sara yerine demirbay fln olsa torreiranın açıgınıda kapatamaz. rezil olurduk

Kaanı ortaya çekip sarayı rahatlatmamız gerekşyor. Torreira adama basıyor bu eleman kanattan geri gelemiyor zaten. Ee ne diye bek oynatıyorsun ki

Biraz daha onde oynamak sart mertens baris yunus osimhenin yanina girmeli yoksa pozisyon bulamayiz tam istedikleri oyunu oynuyoruz

Iki stoper bir osimhen bu futbolla ya sansa gol atariz yada birysel yetenekle

Ben bu maçta forumun aksine uzun süredir görmediğim defansif güçlü oyunu gördüm açıkçası, adamların pozisyonu yok, attıkları gol bile pozisyon değil Davınson hediyesi. Defansif olarak kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Bence bu maçta ofans işlemiyor gol hariç pozisyon yok o da penaltı zaten...

Herkes iyi hoş o oyuncu bu oyuncu. Şuraya bu lazım 3 lü filan anlatıyoda. Dünyada 4 savunma ile oynayan tek takım değiliz biz. Neden düzgün atak yapmamız için 3 lü lazım olsun ki. Demekki bizim atak planımız doğru değil.
Orta saha bomboş kalıyor 4lüde. 3lü oynadığımızda en azından orta sahada 4 kişi ile karşılıyoruz rakibi.

4-4-2 oynasak hadi neyse ama 4-2-4 oynuyoruz resmen

Ikinci yarida oyunculari tek tek bakmaktan ziyade, daha agresif bir oyun oynamaliyiz. Cok yumsak kaldik genel olarak takim halinde.

Bu arada su takima Mikautadze'yi hayal ediyorum , dar alan becerisi olan bir oyuncu bizim takimin on hattinda fark yaratir.
Arkamız delik deşik abi bizim arkaya çözüm bulmak lazım önce arkayı toparlarsak bu kadar atak yemeyeceğiz orta saha bomboş

Geri
Üst Alt