⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Golde mertens saraya pasi vermeyince kafayi yiyecektim ki gole cevirdi yunus. Aslinda sara daha iyi pozisyondaydi.

Göztepe öne geçse çeviremezdik bu maçı. Fizik gücü yüksek ve biraz top yapabilen her takım büyük zorluk çıkarıyor. Buna bir çözüm bulması lazım Okan Hocanın.

bu maçtan bagımsız göztepe fenerden net daha iyi takım cünkü adamlar 1.dkdan 90dk ya kadar aynı istikrarda oynuyorlar

Galibiyetin önemini kavrayalım. Gerçekten zor bir takımı yendik. Benim için bu maç ve Başakşehir maçı çok önemliydi. Onu da kazandık mı. Fener maçına kadar önümüz açık

Kazanmamiza sevindim.
Toreiranin kafa vurusuyla attığı golün iptaline üzüldüm.

Suat Kaya'nın kafa golu gibi ikonik bir şey olurdu.

her top kayıp oyunda yok pas kaybından gol yedirdi ama golü attı

tipik keremin kötü maçı
Kerem bunlarin yanında başka fırsatlar da yaratirdi rakibe. Her kontrol edeceği topu üç beş metre ayağından açarak yine baltalardi evet Yunus kötüydü ama Yunus'un kötü standardı Kerem'in kötü standardinin üstünde

Fark 8 hocam hatay macı kolay
İsterlerse 7 atsınlar, o maça çıkarken bu psikolojide çıkacak olmaları bile önemli. Üstüne bir de kendi sahasında bizden 3 yediler. Adamlar hazırlık maçına bile stresli, gergin çıkıyor. Ayarları bozuldu hepsinin.

Ismail 75 de topu iyi kesti ordan, yoksa yiyorduk. Macin en iyisiydi benim gözümde. Sanchez cok kötüydü. Uzun aralar bize pek yaramiyor zaten. Önemli olan galibiyetti.

Beyler Mortekinin cenazesi mi var yine ? Katkisiz bir mahlukat bu herif ya.

İptal edilen golden sonraki pozisyona penaltı diyen kuşlara saranın saçları girsin teker teker!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem bunlarin yanında başka fırsatlar da yaratirdi rakibe. Her kontrol edeceği topu üç beş metre ayağından açarak yine baltalardi evet Yunus kötüydü ama Yunus'un kötü standardı Kerem'in kötü standardinin üstünde
ya tamam dostum en büyük hater sensin

Çok ama çok önemli bir galibiyet.

Geri
Üst Alt