⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

kereme rağmen kazandık bravo aslanlar.Bugün yunus ve kerem yoktu.Keremin yine faydası yok zararı oldu.Barış ve osimhen muthiş mücadele etti .Mutlaka ama mutlaka keremden kurtulup oraya topçu şart.Saranın ne kadar önemli bir topçu olduğunu anladığımız maç oldu

Hücum rotasyonumuz çok daraldı acilen oraya 2-3 mevkiyi yedekleyebilecek bir adam almamız lazım

sara'nın olmadığı ve 4'lü oynayan bir galatasaray'dan çok büyük bi oyun beklentim yok açıkçası. kazanılan her puan altın değerindedir bu aslanın en azından kabul edilebilir bir alternatifi bulunana kadar.

tebrikler aslanlar.

Artık eminim hocanın kolunda saat var ve maç sırasında dk 75 olunca çalıyor ve değişiklik yapıyor ,nadiren şaşırıyor bu saat

Oyunu 3 kez durdurdugumuz icin olabilir mi acaba

Ne sacma seylere takiliyosunuz
Kardeş durdurmasaydı onu da ben mi hesaplayacağım.
Başakşehir adam sokarken soksaydı 2 dakika sonra sokmasaydı.

Şu maçta son dakika golü yeseydin görürdüm 3 kere oyunu durdurduk yapalım tavrın olacak mıydı

Acikcasi, hava ve zemin sartlari bizim gibi bir takimin aleyhineydi. Mucadele gucu yuksek Osimhen ve Baris sayesinde ustunluk sagladik.

sara'nın olmadığı ve 4'lü oynayan bir galatasaray'dan çok büyük bi oyun beklentim yok açıkçası. kazanılan her puan altın değerindedir bu aslanın en azından kabul edilebilir bir alternatifi bulunana kadar.

tebrikler aslanlar.
Direkt kaan ile başlasak saha faydalı ve sağlam oyun olmazmi ki bunu pek çok defa gördük, demirbay denen adam çok dengesiz giriyor foul yapıyor pas hatası yapıyor fakat kaan takımda topun kıymetini bilen ve kontrollü oynayan ender oyunculardan
Sağ bekede sallai atsak enazindan tempolu adam olur

Geri
Üst Alt