⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

1 penaltı
1 kırmızı
Hatta Okonvu mudur nedir o da 2 sarı görebilirdi

torreira sadece bu maç değil bir süredir sallantıda
iki maç kenara alıp kendine getirelim diyeceğim ama kulübeye bakınca yerine en uygun aday 50 yaşındaki okan.
hoca orta saha aldırmalı

Yav net oğlu net penaltı ne doğal konumu. penaltınız şahı, şahbazı bir pozisyon. Kafayı vuramadın, elle topun yönünü değiştirmeyi bırak elinle topun yönünü...... attın adeta. Buna penaltı vermemek için %80 mental retarde raporun olmalı.

Maçın 2. yarısı böyle gidersek şimdiden söylüyorum net gol yiyeceğiz dakika 70 olmadan.

O yüzden umarım en kısa sürede şu değişiklikler olur,

Muslera
Sanchez-Nelsson-Abdülkerim
Sallai - Torreira - Berkan - Jakops
Yunus
Osi - Barış

Kaan Sallai

Torreira Berkan değişikliği şart

Zaten bizi doğramak isteyen bir hakem var

İkinci yarı en ufak faul de kartı yapıştırır bu ikisine

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan'ı çıkarması mümkün değil. Önde bastıklarında tüm isabetli uzun topları Kaan yapıyor. Sallai'ye o görevi verirsen her topu Demirbay'a vermeye çalışacak, daha çok sıkıntı çekeceğiz sonra.

Torreira çıkıp berkan girmesi gerekiyor

Oyunu bi 10 dk tutalim

Barisa veya osiye atilan uzun toplardan birinde o 2 sari kartlidan biri atilir zaten

Kaan'ı çıkarması mümkün değil. Önde bastıklarında tüm isabetli uzun topları Kaan yapıyor. Sallai'ye o görevi verirsen her topu Demirbay'a vermeye çalışacak, daha çok sıkıntı çekeceğiz sonra.
Kırmızı kart yemesi daha olası bir durum

O işi Apo Kerem sallai'de yapabilir haliyle

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa için olmasa bile operasyon için en 3 oyuncu lazım, adamlar günde 7 sayfa gs postu atıyorlar sayfalarında oda sahaya böyle yansıyor işte kartlar havada ucusuyor verilmeyen kırmızı var. Heriflerin boynuna ilmek geçirdik bu sene geberecekler kafalarını kaldırmalarına izin vermememiz lazım öyle bir rotasyona olucak ki sara da sakatlansa jacobsda içimiz rahat olacak.

Hocam bence ilk yari;
1. Osimhen'in pozisyon Ingiltere de olsa net kirmizi verirlerdi. Cunku Osimhen almis ve ona yetisecek adam yok, ne kadar hizli oldugunu ongorup verirlerdi.

2. Torreira'nin ilk pozisyonu sari degildi, ikinci pozisyon evet sariydi.

3. Var'in devam dedigi pozisyon, cok ama cok net eldi ve penaltiydi. Bizim aleyhimize olsa, 100% vermisti.

Kirmizi bence degil ya

Diger adam bi tık daha geride olsa tamam derdim de
Direkt kırmızı demiyorum ben bu arada. İki tane daha sarılık pozisyonu vardı. Biri kartsızken (Osi'ye arkadan daldığı pozisyon), diğeri de taç çizgisinin orada bizim kontrayı kesti iki oyuncuya arka arkaya faul yaptı.

Geri
Üst Alt