Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.384
- 20.782
- 2.233
1 penaltı
1 kırmızı
Hatta Okonvu mudur nedir o da 2 sarı görebilirdi
1 kırmızı
Hatta Okonvu mudur nedir o da 2 sarı görebilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira da yok aslında haftalardır. Sara tek başına götürüyor orayıOrtsahamızda 2 adam var ve bunların yedekleri yakınlarına bile yaklaşamıyor buna rağmen transferde ortasaha hiç geçmiyor
Kaan'ı çıkarması mümkün değil. Önde bastıklarında tüm isabetli uzun topları Kaan yapıyor. Sallai'ye o görevi verirsen her topu Demirbay'a vermeye çalışacak, daha çok sıkıntı çekeceğiz sonra.Kaan Sallai
Torreira Berkan değişikliği şart
Zaten bizi doğramak isteyen bir hakem var
İkinci yarı en ufak faul de kartı yapıştırır bu ikisine
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farketmiyor o topa kafa vurulmaz vuracaksanda tertemiz vuracaksin eline koluna degdigi anda penaltidir ama evet o topa baliklama atliyorsan top ele gidiyordueBu durumda zaten elinle topa gidiyorsundur. İnsan elinin o konumda ne işi var?
Fbye verilenlere bakılırsa 800 kere penaltı hatta fb kıstassa barışın röv denerken düşmesi de penaltı ama normalde hiçbiri değilSamet top ayakla oynama mesafesinde elin acik olmasi gerekmiyor net penaltidir aksam dinlersin hakemlerden
Kırmızı kart yemesi daha olası bir durumKaan'ı çıkarması mümkün değil. Önde bastıklarında tüm isabetli uzun topları Kaan yapıyor. Sallai'ye o görevi verirsen her topu Demirbay'a vermeye çalışacak, daha çok sıkıntı çekeceğiz sonra.
Torera 0/7Kerem cokta kotu degildi beyler. Hatta normaline yakin oynadi. Bizim gozler Sara’ya alistigi icin keremi begenmememiz cok normal
Direkt kırmızı demiyorum ben bu arada. İki tane daha sarılık pozisyonu vardı. Biri kartsızken (Osi'ye arkadan daldığı pozisyon), diğeri de taç çizgisinin orada bizim kontrayı kesti iki oyuncuya arka arkaya faul yaptı.Kirmizi bence degil ya
Diger adam bi tık daha geride olsa tamam derdim de