⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

penaltı netti bence yaw
fb standartlarında %100 netti de bize pek öyle penaltı vermiyorlar ya, bana garip geldi. hem de 90+5'te. alışık değilim.

zaten dandik önemsiz bir maç diye verildi bence. lig maçı olsa verilmezdi.

yusuf demir'in boynu falan kırılıyordu ya az daha, ligde anca öyle veriyorlar. o kadar net olması lazım. :d

Başak maçlarına hep yüksek açılır zaten geçen sene yasalda 1.65 civarı vermişlerdi yenmiştik düşük verecekler bize fark olur.
1.62 lik kadar zor bir maç olduğunu düşünmüyorum kağıt üstünde dediğin gibi bu kadar eksik varken ama oynamadan hiçbir maç kazanılmaz tabi. Zorlanmadan geçeriz bence, oran da gayet iyi değerlendirilebilir kombinlerle.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şapkadan tavşan çıkaracakmış, o tavşanı kıçına sokacağız Çağdaş, bekle.

** son 5 resmi maçta (sivas, trabzon, kayseri, göztepe, başakşehir/kupa) 5 penaltı aldık. dünkü yaygaradan sonra bu maç ceza sahasına meteor düşse dahi penaltı verilmez.

** türk var hakemi uygulamasının son haftası olacak. giderayak bize bir zarar vermek isteyeceklerdir.

işin hakemlik kısmı çıkarımlarım böyle. umarım bu işlere gerek kalmaz.

** son 5 resmi maçta (sivas, trabzon, kayseri, göztepe, başakşehir/kupa) 5 penaltı aldık. dünkü yaygaradan sonra bu maç ceza sahasına meteor düşse dahi penaltı verilmez.

** türk var hakemi uygulamasının son haftası olacak. giderayak bize bir zarar vermek isteyeceklerdir.

işin hakemlik kısmı çıkarımlarım böyle. umarım bu işlere gerek kalmaz.
Her sezon aynı şey oluyor bu arada. Fenerbahçe'ye anormal sayıda olmayan penaltı çalınınca kağıdı alıp baktıklarında Galatasaray 1, Fenerbahçe 6 görünsün istemiyorlar. Hemen kapatıyorlar o farkı. Geçen sezon da aynısı olmuştu.

Buradaki fark şu ki kazandığımız penaltıların çoğu net. Fenerbahçe'de ise neti geçtim çoğu fındık fıstık uydurma düdükler.

Benim aklıma 1 şey geliyo ama :D İcardi'nin ilk Başakşehir Maç'ı da deplasman Maç'ıydı Osimhen'in de öyle olacak gibi yav :D

muhammet

ömerali - hamza - opoku - lima

onur - kemen

türüç - figeuredo - davidson

piatek
hamle:

kenny, djalo, pelkas, ömer beyaz, emre kaplan

osimhen

yunus - mertens - barış

torriera - sara

jakobs - apo - sanchez - kaan

muslera