- 26 Ocak 2021
- 34.977
- 33.615
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai Davinson Apo Jakobs
Kaan Torreira
Barış Mertens Yunus
Osimhen
Nolmuş 1.42yseEyvah eyvah 1.42 oran @Murat Durmaz
Favoriyiz ya patlatacaklar demis ama basak gs maçinda tabiki gs favori olacak bunda ne var yavNolmuş 1.42yse
Yaw yok gs zaten maclarin %99unda favori iddaa’daFavoriyiz ya patlatacaklar demis ama basak gs maçinda tabiki gs favori olacak bunda ne var yav
Ne diyo bu anlamıyom. Açıklar mısınız @Murat Durmaz @Mete TemizYaw yok gs zaten maclarin %99unda favori iddaa’da
Normalde hep 1.10 falan verirlerdi
1.42 korkuttu @Uğur İz
Başak dört büyükler dışında en güçlü görülen takım açılan oran normal hatta normalden de düşük.Ne diyo bu anlamıyom. Açıklar mısınız @Murat Durmaz @Mete Temiz
Tıpkısının aynısını yazacaktım, gerek kalmadı ama yapmayacak.Sallai Davinson Apo Jakobs
Kaan Torreira
Barış Mertens Yunus
Osimhen
Murat yarım saattir düşünüyorum amaBenim aklıma 1 şey geliyo amaİcardi'nin ilk Başakşehir Maç'ı da deplasman Maç'ıydı Osimhen'in de öyle olacak gibi yav
![]()
Maç zamanına kadar 1.25'e yaklaşırEyvah eyvah 1.42 oran @Murat Durmaz
Mete'nin dediği gibi reis de bu Cemrem biraz mizah peşindeNe diyo bu anlamıyom. Açıklar mısınız @Murat Durmaz @Mete Temiz
Başakşehir Deplasman Maç'ı 7-0 olabilme hayalini kurmuştum ben kanks yavMurat yarım saattir düşünüyorum ama
Bu ne anlam ifade ediyor