⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

bu maç bence kerem demirbay'ın "tamam mı, devam mı" maçı olabilir.

18 maçtır GS'da as sağ bek oynatılan kaan'ı, sara'nın olmayacağı bu maç orta saha oynatıp, sallai'yi sağ beke çekip, sara'nın birinci halefi demirbay'ı oynatmaz isek, demirbay'ın üstü çizilmiştir demektir. (benim tercihim umarım böyle olur).

fakat florya'yı bilemeyiz. belki de demirbay bu şansı dibine kadar kullanmak isteyecek şekilde hırslı ve konsantre çıkacaktır? (hiç sanmasam da).

umarım bu işin sonucunda GS zarar görmez diyelim.
Kerem Demirbay kaliteli bir futbolcu ve ilk 11 oynayıp katkı yapacaktır.

Hoca duygusal davranmamali demirbay kuserse küssün ortasahaya kaani alıp sağ beke sallai yaparsak bayern maçları çok iyi bir oyun gorebiliriz

Sarasızlık düşündürüyor ama başakşehir de bok gibi takım yenmemiz lazım bir şekilde

Muslera
Sallai Sanchez Apo Jakobs
Baris Kaan Torreira Yunus
Osimhen Mertens

Sağ bekte Kaan veya Sallai olabilir sıkıntı olmaz aynı şekilde orta sahada Berkan, Kaan veya Demirbay olabilir. Bu tercihlerin hiçbirisi olumsuz değil. Demirbay kadroda Sara tarzına sahip tek oyuncu formsuz bile olsa en iyi ikame diyebiliriz. Berkan tempo ve enerji getirecektir özellikle Torreira'nın son dönemde biraz düşüşe geçtiğini düşününce bana en makul tercih gibi geliyor. Kaan'da orta sahada iyi maçlar çıkarmıştı ama epeydir orada oynamadığı için tercih edilir mi bilemiyorum. Bu 2 mevki için olabilecek tüm opsiyonlara olumluyum açıkçası.

Muslera
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Sallai - Torreira - Yunus - Jakobs
Mertens - Barış
Osimhen​

Maçla ilgilenmesem mi acaba? Sara yok stresten bayilirim ben

Kaan reis gereğini yapacaktır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız muhtemelen OB Demirbay ı oynatacak Kaan ı beke koyacak, üzgünüm.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt