⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

Demirbay ile başlamalı zaten, sara alternatifi o

Demirbay 11 cikar gibi hocayi taniyor isek biraz
Bu konuyla ilgili bir kaç sayfa önce de yazmıştım.

Demirbay'ın tutumu, formayı kapma isteği ve Okan Buruk ile olacak diyaloğu önemli bu konuda bence.

"Ben bu şansı kullanmak istiyorum ve üzerime düşeni yapacağım, bana güven" tarzı bir yaklaşımla gelirse, Okan hocanın Demirbay'ı oynatması gerekir. Sonuçta kadroda Sara'nın birinci alternatifi kendisidir.

Ancak bu diyaloğun nasıl olduğunu asla bilemeyeceğimiz için, ben hocanın kararını (kimi tercih edecekse) eleştiremeyeceğim. Güveneceğim.

Son düzenleme:
erkenden oyunu koparmak yerine daha dengeli bir oyun oynayıp, savunmada boşluk vermeyip keskin hücumlara çıkmalıyız bence

Umarım Sara yerine Berkan ile başlamaz. Ayrıca Başakşehir stoperleri Osimhen'e mutlaka sataşıp gereksiz agresif olacaklar ve oyundan düşürmeye çalışacaklarsır Osimhen'i.

Bu konuyla ilgili bir kaç sayfa önce de yazmıştım.

Demirbay'ın tutumu, formayı kapma isteği ve Okan Buruk ile olacak diyaloğu önemli bu konuda bence.

"Ben bu şansı kullanmak istiyorum ve üzerime düşeni yapacağım, bana güven" tarzı bir yaklaşımla gelirse, Okan hocanın Demirbay'ı oynatması gerekir. Sonuçta kadroda Sara'nın birinci alternatifi kendisidir.

Ancak bu diyaloğun nasıl olduğunu asla bilemeyeceğimiz için, ben hocanın kararını (kimi tercih edecekse) eleştiremeyeceğim. Güveneceğim.
%100

Hocanin adam yonetimi ve insan iliskileri ders niteliginde birkac ruh emici mal haric

Hoca emin dahi olsa kaanin daha iyi olacagina yerine demirbayi oynatir

hoca inatcı ve takıntılı bir adam ,demirbayı kaybetmemek icin kesınlıkle onunla baslar

umarım duygusal degilde akılcı başlarda sallai ve kaan yapar

Geçen sene Kaan kaç kere orta sahada oynamıştı.

Yine oraya kaymalı mutlaka Sara'nın yokluğunda. Demirbay falan boş işler. Bu takımda asla ilk 11 oynamaması gereken iki isim var, biri Batshuayi denen herif diğeri de kaçak oynayan Demirbay.

İnsan ilişkileri çok önemli

Demirbayı kaybedeceğimize maçı kaybedelim

Herkes kaanı yazıyor ama biliyoruz ki okan hoca keremi oynatacak.
Bu arada kaan konusunda orta sahada çok iyi onuyor söylemlerinede katılmıyorum.
Oraya özellikle tempolu bir oyuncu kesin şart.
cengiz ,kaan demirbaya göre 2 gömlek üstün oyuncu demirbay top eziyor foul yapıyor formda degilse resmen rakibin oyuncusu gibi
kaan milli takımın gecen yaz en iyi 2 -3 adamından biriydi keza ucl maclarında da
bize o bölgeye tempolu hatta genc oyuncu lazım katılıyorum ama eger alınmıyorsa demırbay degil kaan oynamalı demirbay mete gibi her mac rakibe asist potansiyeli var

Zorluk çıkarmaya çalışacaklar ama 2-3 farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt