⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

Osimhen'in eline gelen top nasil ihlal sayilamazsa, penalti bekledigimiz pozisyon da ihlal sayilamaz.

Oyuncu düserken ellerini uzatiyor zemine dogru. Bu durumda ihlal sayilmaz.

Osimhen top eline geldikten sonra topu sürüp gol atsaydi uptal edilirdi (bu kural yeni). Burada elle oynamanin ihlal sayilip sayilmamasina bakilmiyor. Golü atan oyuncunun eline temas ettiyse top gol gecersiz sayiliyor.

Elle temas kol dogal pozisyonda oldugu icin, ayrica mesafenin yakin olmasindan dolayi ihlal sayilmaz.

Not: eski amatör hakem

Bu şahıs
Annesi belli yerlerde çalışmış
Babası ne olduğu bilinmeyen ahlaksız karakter yoksunu biridir

Sizlerin hepinizi üst üste koyacağız
Mayısta da köpekler gibi ağlatacağız

Bu maç çok belli etti kendini.

Bu arada geçen sene işlerine gelmeyince neler neler "slight contact" oluyordu. Şurada Osimhen'in ayağının ucuyla dokunduğu oyuncu bile hissetmemiş o teması, faul diyor operasyon elemanı...

Fenerin açıklamasına karşı kulübün yerinde olsam verilmeyen tüm kararları toplar video yapar alın bunu bi tarafınıza sokun diye tweet atardım.

Mactan yeni geldim, birkac not:

1. Takim iyi mucadele ediyor, kimse mucadeleden kacmiyor. Bu guzel bir goruntu, gercekten birbirine destek olan ekibimiz var.

2. BIzim Avrupa ligi almamiz dunya'nin en buyuk mucizesi olur. BIrkac ciddi eksikligimiz var o seviye icin; oyun hizi, orta saha kalite ve netlik eksikligi, ve son olarak hucum cesitliligi. Bu maclik mi degil mi gorecegiz, ama bu macta ve gecen macta da oyle baya vasat bir izlenim biraktik.

3. Jakobs isinmaya basladi, biraz daha derli toplu oynayacak gibi.

4. Osimhen ilk haftalarda kadar topsuz oyunda basmiyor.

5. Baris güreşçi.

6. Hava o kadar kotu ve soguktu ki, normalde bu sartlarda zaten guzel futbol beklemek cok zor. Oyuncular, taraftar herkes dondu, ustune oyuncular 100 dk yagmura maruz kaldi. Normalde yagmurlu mac guzel olabiliyor, ama o tarz bir yagmurlu hava yoktu.

7. Apo ve Sanchez'e karsi gelen her uzun top potansiyel tehlike. Apo'nun yerine hava toplarinda pozisyon almayi bilen bir stoper bizi cok rahatlatir.

Maçın en kritik hatası Opokunun kırmızı görmemesi. Torreiraya kırmızı diyorlar ama ilk Pozisyon sarı bile değildi. Ama Opokunun kırmızı görmediği bir maçta Torreirayı dillendirmek büyük ahlaksızlık

sinan yılmaz berk göl gibi adamlar opoku osimhen pozisyonuna faul diyor, yemin ederim bunlar galatasaraylı falan değil, satılmış köpek hepsi.

bu gerizekalılar böyle dedikçe ben fenerlilerin laf etmesine normal diyorum
Bizim en büyük sorunumuzda bu objektiflik kasan sözde Galatasaraylılar.İnanılmaz zayıfız bu konuda.çok beğenerek izliyorum bunları ama sırf bu yüzden izlemeye bırakacağım.
Eyvallah objektif olursunda bunlar fazla kasıyorlar.
Heleki geçen seneki ve bu seneki hakem kararlarından sonra hala bu kafada olmaları sözde Galatasaraylı olduklarını gösteriyor.

Lan şu TRT deki yağcı varya tam namussuz. Ulan Hamza'nın eline doğal konum diyor. Bizin Tugay da futbol konuşacağım diye melek takılıyor
Fener olsa doğal pozisyon undoğal pozisyon olurdu yorumcu bozuntuları başka bir şey değil renge görer karar değiştiriyor bunlara bir şey deniyor ortam bilmem neyi diye.

1736710235797.webp

Başarılı olmamızdaki en önemli istatistik bu bence. Bu 4'lüden 2'si biraz iyi oynasa biz maçları alıyoruz.

Geri
Üst Alt