⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

Yıllardır Başakşehir bu ligde Göksel Gümüşdağ’ın hakem hakkında konuştuğunu hiç görmezdim.

Düşünün işte nasıl bir sistematik saldırı altındayız

Bu şahıs
Annesi belli yerlerde çalışmış
Babası ne olduğu bilinmeyen ahlaksız karakter yoksunu biridir

Sizlerin hepinizi üst üste koyacağız
Mayısta da köpekler gibi ağlatacağız

Bu fbli sinsi çok öne çıkmaya başladı ve gereksiz fazla etkileşim alıyor bu sezon.

Ggxr461WUAAoNb-.webp

Osimene yapılan faul kırmızı
El pozisyonu net penaltı.
Atılan golde faul yok.

Şu maçtan sonra bile açıklama yaptılar arkadaş.Bunlara her edilecek küfür söylenecek her söz hafif kalır.
Birde olur ya bir iki lehimize hatalı karar olsa veya bu şerefsizlerin lehine yapılanlar bize yapılsa eyvah ki ne eyvah.Neler olur neler..

Ama bunun en büyük sebeplerinden biri objektiflik kasan sözde Galatasaraylılar ve
Objektif olarak gerçekleri görüpde söylemeyen yalama bjk ve tsli yorumculardır.

Trio:

- Oshimen pozisyonu kırmızı
- Torreiranın iki hareketi de sarı kart değil
- Penaltı pozisyonu net penaltı
- Abdülkerim pozisyonu keny aldatmadan sarı kart
- 2.gol temiz

"türk futbolunda kara geceymiş" haysiyetsiz onursuz gurursuz yalancı şerefsizler...

fırat aydınusun paraya ihtiyacı yok ki, adamın kimseye eyvallahı olmaz, acun kovsa gider beinde çalısır
Bugünkü yorumlarına özel söylemiyorum. Hatta belki bize hata yaptığı maçlarda olmuştur illa ki ama hakemlik yaparken aklında tilki dolanmayan en net adamlardan biriydi.

Özellikli derbide Bilica Elmander poziyonu faul çalmayıp oynatması, Gomis-Tosic pozisyon bitince penaltıyı çalması, Volkan Demirel'i oyunu geciktirdiği için 2.sarıdan atması. Bu kararlar cesur ve gördüğünü çalan adam diyebilmemizi sağlıyor.

Cüneyt Çakır'a göre çok daha iyi bir hakemdi. Çakır iyi idare ediyordu ama maç falan yönetmiyordu.

Bu arada Fırat değil neredeyse tüm hakemler aynı yorumlarda bulundu.

2.golümüz temiz, Hamzan'nın pozisyon penaltı, Keny aldatmadan 2.sarıyı görebilir, Osimhen'in pozisyona kırmızı verilebilir. Torreira'nın sarısı da yanlış.

Ama öyle bir rakibimiz var ki bu maçtan sonra bile açıklama yayınladı. Anlayamıyorum gerçekten rezalet.

Koduğumun şikecilerin gözyaşları yine sel oldu.

Bugünkü yorumlarına özel söylemiyorum. Hatta belki bize hata yaptığı maçlarda olmuştur illa ki ama hakemlik yaparken aklında tilki dolanmayan en net adamlardan biriydi.

Özellikli derbide Bilica Elmander poziyonu faul çalmayıp oynatması, Gomis-Tosic pozisyon bitince penaltıyı çalması, Volkan Demirel'i oyunu geciktirdiği için 2.sarıdan atması. Bu kararlar cesur ve gördüğünü çalan adam diyebilmemizi sağlıyor.

Cüneyt Çakır'a göre çok daha iyi bir hakemdi. Çakır iyi idare ediyordu ama maç falan yönetmiyordu.

Bu arada Fırat değil neredeyse tüm hakemler aynı yorumlarda bulundu.

2.golümüz temiz, Hamzan'nın pozisyon penaltı, Keny aldatmadan 2.sarıyı görebilir, Osimhen'in pozisyona kırmızı verilebilir. Torreira'nın sarısı da yanlış.

Ama öyle bir rakibimiz var ki bu maçtan sonra bile açıklama yayınladı. Anlayamıyorum gerçekten rezalet.

Adamlar 10 senedir şampiyon olamıyor, kolay bir durum değil, bir yerden sonra mantık gidiyordur

Geri
Üst Alt