- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
Adamın çenesi çıktı, var çağırmadı
Bu arkadaş milletin bacağına bilerek basıyor dirsek vuruyor. Ostorwolde serfsininin yerini almış herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaten yapiliyor. Metin Ozturk sonuna kadar hakliydi.oda olmuyorki hocam - alelen penaltı fln verilmiyor maçlarımız erken kopmasın diye.
sürekli belki beraberlik çıkar faulleri çalınıyor son 20 dakika
Arkasına plastik enjeksiyon yapmak lazımYok bilerek dışarı vurdu
Malinho bizim Başak kupa maçında sonra Abdulkerim’in topu uzaklaştırdıktan sonra ayağının rakibin ayağına gelmesini sosyal medyadan paylaşıyorsa Dzeko da penaltı. Hatta ilk yarısa Kostic’in çizgi kenarında bir pozisyonu daha vardı o da topa vurduktan sonra adamın bileğine bastı. Malinho’ya göre o da kırmızı kart.Bence o kırmızı değil ceku nunki, bilmiyorum basıyor ama kasıt yok ve çekmiş. Korner net ve aut, kostiç o penaltı net verilmeli, sarısı da vardı ayrıca.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yetmez, yabancı orta hakem de istiyoruz ve de fifa kokartlı olmalıNeyse allahtan yabancı var geliyor
isteseler de gönderemezler bu skorla.. bu seneleri de çöp oldufener taraftarı moyu eleştiriyor vay canına şaşırdım ciddi tepki var tercumana
Abi panish lenmezsen sen de yaparsın. Her maç tekme tokat bişey yok nasılsa adamlar da yapıyor yapana kızmıyorum ben.Bu arkadaş milletin bacağına bilerek basıyor dirsek vuruyor. Ostorwolde serfsininin yerini almış herhalde
Topa vuran ugurcan orada pozisyon da topla alakasiz basıyor basip cekmesi de bir seyi degistirmez net kırmızı dünyanın her yerinde bilerek yaparak mi kirmizi goruluyor futbolda her zaman kasıt ne alaka yavBence o kırmızı değil ceku nunki, bilmiyorum basıyor ama kasıt yok ve çekmiş. Korner net ve aut, kostiç o penaltı net verilmeli, sarısı da vardı ayrıca.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaten gönderemezler 15 milyon tazminatı nasıl verecekleristeseler de gönderemezler bu skorla.. bu seneleri de çöp oldu