SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

O topu atmak o kadar kolay iş değil yav göründüğü gibi. Yeteneği yetmedi net melih kim anasını satayım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener taraftarı moyu eleştiriyor vay canına şaşırdım ciddi tepki var tercumana

Bence o kırmızı değil ceku nunki, bilmiyorum basıyor ama kasıt yok ve çekmiş. Korner net ve aut, kostiç o penaltı net verilmeli, sarısı da vardı ayrıca.

Malinho bizim Başak kupa maçında sonra Abdulkerim’in topu uzaklaştırdıktan sonra ayağının rakibin ayağına gelmesini sosyal medyadan paylaşıyorsa Dzeko da penaltı. Hatta ilk yarısa Kostic’in çizgi kenarında bir pozisyonu daha vardı o da topa vurduktan sonra adamın bileğine bastı. Malinho’ya göre o da kırmızı kart.

Dzeko’nun pozisyonu kirmizi

Kostic’in yaptigi hareket penalti

Bu arkadaş milletin bacağına bilerek basıyor dirsek vuruyor. Ostorwolde serfsininin yerini almış herhalde
Abi panish lenmezsen sen de yaparsın. Her maç tekme tokat bişey yok nasılsa adamlar da yapıyor yapana kızmıyorum ben.

Bence o kırmızı değil ceku nunki, bilmiyorum basıyor ama kasıt yok ve çekmiş. Korner net ve aut, kostiç o penaltı net verilmeli, sarısı da vardı ayrıca.

Topa vuran ugurcan orada pozisyon da topla alakasiz basıyor basip cekmesi de bir seyi degistirmez net kırmızı dünyanın her yerinde bilerek yaparak mi kirmizi goruluyor futbolda her zaman kasıt ne alaka yav

Bunlar insanın ruh sağlığını bozar. Gerçekten tansiyonum yükseliyor bu onun bunun evlatlarının maçlarında ulan bu kadar kollanıp bu kadar ağlayan bir takım bu dünya üzerinde var mı gerçekten soruyorum şu olayın örneği var mı? Dün doğrandığımız maçtan sonra bile hakemlere salladılar bu kadar şikayet edip tff ve mhk istifa diyemiyorlar ? Bu kadar ittirmeyle 8 puan gerideler normal şartlarda samsun, göztepe eyüp bunların önünde olmalıydı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pozisyon pozisyon bu maçta neler verildi neler verilmedi yapmayan şerefsizdir uyuma yönetim

Hiç birine faul verilmedi ve kart çıkmadı, şaka değil.

1736795838874.webp

Geri
Üst Alt