Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.401
- 91.372
- 5.093
İran füzesi bile tepki vermiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gördüğümü söylüyorum kral. Banane crying one dan. fbli gibi mi düşünmeliyim Allah korusun. Ne dışkı yerse yesinler. Kendi boklarında boğulsunlar, bunları çok kaale alıyoruz.Malinho bizim Başak kupa maçında sonra Abdulkerim’in topu uzaklaştırdıktan sonra ayağının rakibin ayağına gelmesini sosyal medyadan paylaşıyorsa Dzeko da penaltı. Hatta ilk yarısa Kostic’in çizgi kenarında bir pozisyonu daha vardı o da topa vurduktan sonra adamın bileğine bastı. Malinho’ya göre o da kırmızı kart.
Yav bu bilerek basmıyor lafı çok komigime gidiyor. Zamanlama hatası diye birşey varTopa vuran ugurcan orada pozisyon da topla alakasiz basıyor basip cekmesi de bir seyi degistirmez net kırmızı dünyanın her yerinde bilerek yaparak mi kirmizi goruluyor futbolda her zaman kasıt ne alaka yav
Bu aşkın katili sensinFettah cana küfürü hiç yakıştıramadım
Olabilir abi yoruma açık posyon, ben bizim oyuncuya verseler söverim o pozisyona. Sen kırmızı diyebilirsin ak kara bi pozisyon değil, tartışmaya gerek yok yani.Topa vuran ugurcan orada pozisyon da topla alakasiz basıyor basip cekmesi de bir seyi degistirmez net kırmızı dünyanın her yerinde bilerek yaparak mi kirmizi goruluyor futbolda her zaman kasıt ne alaka yav