SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

fenerliler isyan ediyor space de agliyorlar suan

Malinho bizim Başak kupa maçında sonra Abdulkerim’in topu uzaklaştırdıktan sonra ayağının rakibin ayağına gelmesini sosyal medyadan paylaşıyorsa Dzeko da penaltı. Hatta ilk yarısa Kostic’in çizgi kenarında bir pozisyonu daha vardı o da topa vurduktan sonra adamın bileğine bastı. Malinho’ya göre o da kırmızı kart.
Ben gördüğümü söylüyorum kral. Banane crying one dan. fbli gibi mi düşünmeliyim Allah korusun. Ne dışkı yerse yesinler. Kendi boklarında boğulsunlar, bunları çok kaale alıyoruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topa vuran ugurcan orada pozisyon da topla alakasiz basıyor basip cekmesi de bir seyi degistirmez net kırmızı dünyanın her yerinde bilerek yaparak mi kirmizi goruluyor futbolda her zaman kasıt ne alaka yav
Yav bu bilerek basmıyor lafı çok komigime gidiyor. Zamanlama hatası diye birşey var

Yönetim bıraksın açıklama yapmayı falanda şu transferleri erken çözsün bir kerede ihtiyac anında alınsın, insanları twitterde birbirine düşürerek başlarına yangın çıkararak yapmasınlar bir kerede. 4 tane sağlam adam alsan kralı gelse bu saaten sonra o puan durumunda 1 puan bile düşüremez

Kusmamak için kendimi zor tutuyorum, Allahım sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın vardaki satılık olan adama da haram zıkkım olsun haklarımız

Olmayan korner gol oldu, penaltı verilmedi kostic çift sarıdan atılmalıydı hatta kaydığı bi pozisyon var konyalıya aynı pozisyonda sarı verilirken kostic gene pas geçildi. 3 sarısı var adamın.

Topa vuran ugurcan orada pozisyon da topla alakasiz basıyor basip cekmesi de bir seyi degistirmez net kırmızı dünyanın her yerinde bilerek yaparak mi kirmizi goruluyor futbolda her zaman kasıt ne alaka yav
Olabilir abi yoruma açık posyon, ben bizim oyuncuya verseler söverim o pozisyona. Sen kırmızı diyebilirsin ak kara bi pozisyon değil, tartışmaya gerek yok yani.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mou nun oyuncularla problemi var olayı dogru bence adam 2 mactır 2 degısıklık yapıyor

Dünkü Atilla denen kahpe evladı olsa bugün sahada biz olsak şu hareketleri yapsak maçı 8 kişi tamamlar Okan hocaya 5-6 maç ceza gelirdi.

Ahhahahaaa şimdi de verilebilirdi dünkü bizim maçta da olmuş, hakemler kötüymüş, falan filan

Biz şampiyon olacağız ve çatır çatır kutlayacağız. Hepsi tiyatrocu bunların hepsi.

Bu gece lige havlu atmaları engellendi şakasız. Penaltı+sarıyı verse mağlup olurlardı dağılıp giderlerdi.

Bu direnç ve sarper barış saka denen herif bizim lehimize bu hataları yapsa şuan düdükleri asılmıştı

Geri
Üst Alt