SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

Unutturmayalım, bu arkadaşların kırmızı penaltısı verilmezken daha bu sene bizim burda tertemiz golümüz verilmemişti, biz de bunlar gibi ağlamayıp koyup geçmiştik. Ulan iyi ki GALATASARAY lıyım be. Alayınızı sahalara gömeceğiz. Hacıosmanoğlu sen elinle vercen o kupayı bize.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim pasif yönetim açıklama yapmamaya devam et. Devam edin ki hakkımız yenmeye, bu tetikçiler hakemlik yapmaya devam etsin

bizim konuşmamız gereken yer BAY 'ın aşile basılma olayıydı - çıktık konuştuk.

başkasının maçında bize bakmadan herkes çıkıp konuşmalı. kendi haklarını ayrıca aramalı...

onların seviyesine inmemek derken bunu kastediyorum - maç bizim maçımız değil, ezilen taraflardan duyalım biraz ses. (arkabahçe olmayanlar)

Yav yedekte ndao varken bu niye oyuna girdi!!!!!!!!!!

GhMeRuUXcAA_Qju.webp

Ligde birsürü yandaş takımları var, tff yandaşları, hakemler yandaşları, medya yandaşları. Ulan biz nasıl bir yapılanmayla uğraşıyoruz

allah hepinizin toptan belanızı versin
eyyam üstüne eyyam
bu ne ulan
hakemine ayrı konyasına ayrı..

Yönetim bugün zehir zemberek konuşmayacaksa ne zaman konuşacak? Şu memlekette üzerimize aylardır oluşturulan algıyı gördük, dün katledildik zor bela kazandık, bugün ise bu herifler ittirilerek gene kazandırıldı, haftalardır güç bela 2.sırada tutunduruldular, normalde şu an Samsunspor 2. bunlar ise 5.falan olmalıydı, çıkın şimdi kör göze parmak gibi bir bir gösterin bütün pozisyonları, bugün değilse ne zaman?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guilherme: “Bazı kararlar bize zarar veriyor. Kafamdan geçen her türlü cümleyi söylemek isterdim ama ceza almaktan çekiniyorum. Fenerbahçe’nin 2. golünde olmayan kornerden gol yedik, Louka Prip’in pozisyonu, Dzeko-Uğurcan pozisyonu… Verilmesi gereken kararlar gayet bariz. Bugün Konyaspor’un ne olduğunu gösterdik ama kontrol ne yazık ki bizde değildi.”

Yusuf Erdoğan: “Kazanacağımız bir maçı kaybettik. 13. sezonum bu sene Süper Lig’de, artık futbol dışını konuşmak yoruyor. Dışarıyı konuşmaktan mutsuzuz. Uğurcan’ın pozisyonu %100 kırmızı kart, Prip’e dirsek var penaltı. Kırılma anları hep aleyhimize çalındı bugün. Yarıştan kopmamak adına böyle basit şeylere gerek olduğunu düşünmüyorum, marka değeri için üzücü.”

Geri
Üst Alt