Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.422
- 91.397
- 5.093
Kenya kaybederse küfür show
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma atma zehirli okuKonya 1 puan alırsa , Torku Sıkma şişesinin üstüne oturup foto atacam foruma
Ahahahaha@Savaş Barış @Umut Şimşek Bu Maç'ı izlemek için buluştuk.Herkes kendi memleketinden ne meşhursa onu getirdi.Umut eli boş gelince niye elin boş geldi diye kızdık o da kendimi getirdim işte diyerek üzerimize doğru uçuşlar yaptıHeralde Fb yenerse Umut'u kesip yeriz
Ekli dosyayı görüntüle 274777
Ekli dosyayı görüntüle 274778
Bu Maç'ta anlamadığım 1 şekilde Fb İy en az 1 Gol Atar'a oynanma Oran'ı çok fazla yav![]()
EvetAdam 4 defa yılın teknik direktörü olmuş 2 cl almış vay efendim üç stoper ile orta saha güçsüz çift forvet çıkmış daha mı iyi bileceğiz beyler
Abi normalde hiç tersine çıkmıyorduda geçen sezon olmayacak şeyler olduSenin hisler genelde ters çıkıyordu renkdaş yanlış anımsamıyorsam. fb ye galibiyet yazalım mı
Konya fenere karşı iyi oynuyor genelde ya ben ümitliyimKonya 4-5-1 oynuyor
orta gobekleri uclu
Fener o bolgeyi symanzki ve fredle tutacak
Konya orta sahada hep bir kisi fazla olacak
Dogru kullanip orta saha ile savunma arasina sarktirirsa cok pozisyon bulurlar
Kıymetli 1 post olma iht bi hayli yüksek.Konya 1 puan alırsa , Torku Sıkma şişesinin üstüne oturup foto atacam foruma
Taktik belli ya kostic oguz aydin orta atacaklar dzeko ve nesrye bu kadrodan baska oyun cikmaz konya savunmasi havadan gecit vermesin yeter rahat puan alirlarMou ortasahasi bukadar zayifken tek forvet cikmaliydi bu şekilde mutlaka gol yiyecek
Şimanski-Fred-Tadic diyordur ne diyecek yav
Konya 1 puan alırsa , Torku Sıkma şişesinin üstüne oturup foto atacam foruma
Cok dogru ayrica Geçit verseler dahi gol yiyecek fener çünkü ortasaha yok ve defansa yardım edecek oyuncuda koymamış geride çok açık verecekler 3lu yuzundenTaktik belli ya kostic oguz aydin orta atacaklar dzeko ve nesrye bu kadrodan baska oyun cikmaz konya savunmasi havadan gecit vermesin yeter rahat puan alirlar