SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

Konya kadrosuna baktım,çok kötü 11 çıkarmış .geçen hafta 11 oynayan 2 adam cezalı 3 adam kesik yemiş,bu maç öncesi her zamanki kadrodan 5 kişi yok..böyle bir değişim sonucu iyi olmaz,hayırlısı.

Konya'nın kadro hoşuma gitmedi. Aleksic, ndao olmalıydı. Hiç oynamayan boateng ve melih ? Ne amaçladı hocaları çözemedim.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Maç'ta anlamadığım 1 şekilde Fb İy en az 1 Gol Atar'a oynanma Oran'ı çok fazla yav :D

Konya 4-5-1 oynuyor
orta gobekleri uclu
Fener o bolgeyi symanzki ve fredle tutacak

Konya orta sahada hep bir kisi fazla olacak

Dogru kullanip orta saha ile savunma arasina sarktirirsa cok pozisyon bulurlar

Senin hisler genelde ters çıkıyordu renkdaş yanlış anımsamıyorsam. fb ye galibiyet yazalım mı
Abi normalde hiç tersine çıkmıyorduda geçen sezon olmayacak şeyler oldu 😂 ama inşallah yenilirler geldiğimiz noktada arttık ben biz yendiğimiz zaman çok fazla sevinmiyorum standart geliyor alıştık artık ama bu haramzadeler yenilince bayram havası oluyor 😂

Konya 4-5-1 oynuyor
orta gobekleri uclu
Fener o bolgeyi symanzki ve fredle tutacak

Konya orta sahada hep bir kisi fazla olacak

Dogru kullanip orta saha ile savunma arasina sarktirirsa cok pozisyon bulurlar
Konya fenere karşı iyi oynuyor genelde ya ben ümitliyim

Konya 1 puan alırsa , Torku Sıkma şişesinin üstüne oturup foto atacam foruma
Kıymetli 1 post olma iht bi hayli yüksek.

1736786931357.webp

Mou ortasahasi bukadar zayifken tek forvet cikmaliydi bu şekilde mutlaka gol yiyecek

Taktik belli ya kostic oguz aydin orta atacaklar dzeko ve nesrye bu kadrodan baska oyun cikmaz konya savunmasi havadan gecit vermesin yeter rahat puan alirlar
Cok dogru ayrica Geçit verseler dahi gol yiyecek fener çünkü ortasaha yok ve defansa yardım edecek oyuncuda koymamış geride çok açık verecekler 3lu yuzunden

Geri
Üst Alt