ŞL 24/25 H:2 | Benfica 4-0 Atlético Madrid | MS | 2 Ekim | tabii Spor

Yalnız bizim barışın keremden öğrenmesi gereken birşey var o da half space kullanımı ve ceza sahası koşusu. Keremin başarısındaki en büyük sır bu, hiç bir zaman çizgide durmuyor hep içeride hep defans arasına gol koşusu atıyor
Bu hoca tercihiyle alakalı bir durum. Barış'ın oyun karakteri o rolü oynamaya pek uygun görülmemiş demek ki. Kerem forvet karakterli bir oyuncu olduğundan daha iyi biliyor o işleri. Bize ilk geldiği zaman bile o rolü yapabildiğini ispatladığı için kapmıştı formayı. Sızmalarla goller atıyordu.

Reis Benfica maçı konusunda kerem konuşuluyor işte seni gören de Jennifer Lopez'in gotu tartışılıyor sanacak
@Vasfi Vural Çobanspor formdayız heaaaa :D
Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Rıza Baba'nın Sezgin için hamlesi ne  olacak? - Arka Sokaklar - Haber

Golü yeyince simone küfür etti yalnız

sizin yapacagınız savunmaya diyerekten

Bu hoca tercihiyle alakalı bir durum. Barış'ın oyun karakteri o rolü oynamaya pek uygun görüşmemiş demek ki. Kerem forvet karakterli bir oyuncu olduğundan daha iyi biliyor o işleri. Bize ilk geldiği zaman bile o rolü yapabildiğini ispatladığı için kapmıştı formayı. Sızmalarla goller atıyordu.
Bence öyle olmayabilir. Paok veya fb maçıydı tam hatırlamıyorum. Barış çok çizgide kaldı kayboldu ilk yarı, 2.yarı o dediğim hslf space kullanımı defans arası koşuları yapmaya başlayınca etkili oldu. Hoca belli ki devre arası çizgiye hapsolma dedi barışa

maca bakan var mı

Kerem Aslanım benim bu sezon resmi maçlarda (Galatasaray,Benfica ve Milli Takımda) 12. maçında 9 gol 5 asiste ulaştı. Zaha ise Lyon'da kadro dışı bırakılması gündemde

Bizim taraftara kalsa hoca Kerem sevdası yüzünden Zaha 'yı üst üste 5 maç oynatmamış!

Bence öyle olmayabilir. Paok veya fb maçıydı tam hatırlamıyorum. Barış çok çizgide kaldı kayboldu ilk yarı, 2.yarı o dediğim hslf space kullanımı defans arası koşuları yapmaya başlayınca etkili oldu. Hoca belli ki devre arası çizgiye hapsolma dedi barışa
Bana göre Barış kanat, Kerem ise forvet oyuncusu. Farklı oyuncular. O yüzden iyi yaptıkları şeyler birbirinden farklı.

Bosverin Sl'yi acur Tv'de futbol şöleni var
sheffield wednasday-bristol

Kerem atar 5.0 oran veriyordu

sagol kerem

Kero psikolojik olarak rahatlamış. Goldeki top kontrolünü bizde hiç görmedim

Bana göre Barış kanat, Kerem ise forvet oyuncusu. Farklı oyuncular. O yüzden iyi yaptıkları şeyler birbirinden farklı.
Kanat oyuncusu çizgide illa durur diye bir kaide yok. Tabiki farklı tarzlar ama barış doğru konumlanmayla daha etkili olur gol yollarında.

Geri
Üst Alt