- 3 Temmuz 2012
- 133.887
- 80.754
- 5.198
iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sozunde durmalisin, GSCimbom seni affetmez. 3-3 olacakti hani?niye
20 mılyona aldıgın sarayı konusacagın yere
bedava ndour u gördün
beni mı konusalım!! yapmayın
Herifin attigi pasa bak
Karısı devam etmesini söyledi kendide performans olarak iyiydi baktı oynayabiliyor 1 sene daha dedi ve devam ediyor komplo teorilerini ne çok seviyoruz yav :dYav adam geçen sene benim son senem demedi mi ikna edilmiş demekki oynuyor.
Geçen sene niye kazanamiyorlardi Cihangir güldürme adamıGedson un varsa kazanirsin
Valla ben de sözleşme uzatmasından yanaydım o konuda yönetimi eleştirmem. Enfes bir 2. dönem geçirdi. Kraltens'e saygım sevgim sonsuz. Şuan 11'e yine yazarım ama emekli olsaydı Rafa'yı alırdık ve daha mı iyi olurdu düşüncesi arada bıraktırmadı desem yalan olur.Adam emekli oldu dursun ve okan transfer yapmamak için kapısında yatmışlar 5 gün gel 1 yıl daha oyna diye
Ama en çok ağlayan bizim taraftar2de 2 yapan bi biziz bi bjk
Doğru Transfer yapmazlarsa duserlerAntalya küme düşmezse 1 ay banlanmamı talep ediyorum sezon sonu görüşürüz
daha kötü bi savunma hattı görmedim rdaş bizim karşımıza bu halde çıksınlar 6lar geçerizDoğru Transfer yapmazlarsa duserler