Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.290
- 22.463
- 1.698
Olur mu yav jr pogba oldu bir paslahelva gibi dağılmış 10 kişi takıma dk 90da bi pas attı diye oyuncu da övmeyin allah aşkına ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yav jr pogba oldu bir paslahelva gibi dağılmış 10 kişi takıma dk 90da bi pas attı diye oyuncu da övmeyin allah aşkına ya
3-3 bitmezse topum
Düşük IQ futbolcu çıktı. Bizde oynadığı dönem sonrası gelişecek diye düşünüyordum hiç gelişemedi Beşiktaş'ta. Şu an baya vasat topçu bana göre.yararlı adam ama yav , 90 dk hareketli hep , topta taşıyor.
E nasıl bu antalyadan 2 tane yediler. Antalya kötü takımdı bildiğim kadarıylabence iyiler üstad
Renkdas biz öyle rahat maç izleyemeyiz kolay kolaydaha kötü bi savunma hattı görmedim rdaş bizim karşımıza bu halde çıksınlar 6lar geçeriz
en iyi savunma hattı net bizde Davinson ligin üstüne bi oyuncu sağlıklı kalsın yeter yanında kimin oynadığı bile çok önemli değil senin Onyedika tarzı bi adam alınsa soru işaretide kalmayacak aslında umarım alınır.Renkdas biz öyle rahat maç izleyemeyiz kolay kolay
O cop kadroyla gedsan napsin erayimGeçen sene niye kazanamiyorlardi Cihangir güldürme adamı
2 senedir lazım öyle adam bunu görecek teknik ekip yoken iyi savunma hattı net bizde Davinson ligin üstüne bi oyuncu sağlıklı kalsın yeter yanında kimin oynadığı bile çok önemli değil senin Onyedika tarzı bi adam alınsa soru işaretide kalmayacak aslında umarım alınır.
totem yaptık cimbom ıcınSozunde durmalisin, GSCimbom seni affetmez. 3-3 olacakti hani?
Recep 3-3 olmazsa nolcaktitotem yaptık cimbom ıcın
golü bildik ama 4 oldu
60 dakikadır ağlananlar içinde galatasaray'a tek yakıştırdığım rachica hala.
olsa iyi olurmuş