SL 24/25 H:2 | Beşiktaş 4-2 Antalyaspor | MS | 18 Ağustos

Antalyanın solbek ve stoper alması lazım
11 kişi kalabilselerdi belki bir şansları olabilirdi ama kademe yetişmesine rağmen adam kırmızılık hareket yaptı
bjk derli toplu, ilerideki adamları hızlı hareketli iş yapıyor
Bizle oynarken de zaten biz çıkacak oyunu oynamayınca bu öndekiler oynamıştı
Biraz bizdeki gibi ön tarafı düşürebilirsen aslında ortasahaları eksik yakalanıyor
Bir de set defansta bariz hataları oluyor

yararlı adam ama yav , 90 dk hareketli hep , topta taşıyor.
Düşük IQ futbolcu çıktı. Bizde oynadığı dönem sonrası gelişecek diye düşünüyordum hiç gelişemedi Beşiktaş'ta. Şu an baya vasat topçu bana göre.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlarin transferleri net katki veriyor. Biz de eksik bolgelere bu sekilde katki verecek transfer yapsaydik. Suan hala hepsi soru isareti.

Renkdas biz öyle rahat maç izleyemeyiz kolay kolay
en iyi savunma hattı net bizde Davinson ligin üstüne bi oyuncu sağlıklı kalsın yeter yanında kimin oynadığı bile çok önemli değil senin Onyedika tarzı bi adam alınsa soru işaretide kalmayacak aslında umarım alınır.

en iyi savunma hattı net bizde Davinson ligin üstüne bi oyuncu sağlıklı kalsın yeter yanında kimin oynadığı bile çok önemli değil senin Onyedika tarzı bi adam alınsa soru işaretide kalmayacak aslında umarım alınır.
2 senedir lazım öyle adam bunu görecek teknik ekip yok

bjk maçını izlemedim ama kendi evinde antalyadan 2 gol yiyorsa bunlardanda bir cacık olmaz

immobile rafa bir müddet sırtlar

gerisi traşşşşş gedson rashica macica neredeydi geçen sene

Beşiktaş en büyük eksiği olan saha içi ağırlık koyabilecek karakterli oyuncu/lar aldı. Rafa ligde en kötü 2 sene fark yaratır ama, hala uzun maraton açısından yeterli kadro kalitesinin olmadığını düşünüyorum. Ama özellikle olası Ferdi ayrılığı sonrası Fener'den önde görüyorum. Fener'de Rafa gibi topçu yok mesela. İyi ki de almamışlar.

Transfer işi biraz düzgün bir menajerr, biraz da komisyona bakıyor
Komisyon peşinde değilsen illa ki iyi adamlar buluyorsun uygun fiyata
Bir de düzgün saygın bir menajerle çalışıyorsan yıldız adamları uygun fiyata getirebiliyorsun
Mesela yanlış hatırlamıyorsam Gardi’ylr çalışmak bize iyi geldi
Ama erden gidince onun da ismi okunmaz oldu

60 dakikadır ağlananlar içinde galatasaray'a tek yakıştırdığım rachica hala.

olsa iyi olurmuş

bjkden isteyeceğim iki adam gedson ve silva.Rashica falan geçiniz.
Kağnı gibi adamlardan gına geldi.
bjk ile oymadığımız maç çok farklı bir maçtı.Okan buruk inanılmaz hatalar yaptı.İnatlaşıyor ve yapmaya devam ediyor.Bjk iyi olduğu için değil biz rezalet değişiklikler ve amatör kıvamında takım savunması yaptığımız için farklı kaybettik.

bjkde fbde çok iyiler bu sene işimiz çok zor diyemiyorum.Gene en avantajlı biziz ama yapılan veya yapılmayan transferlerle yönetim ve okan buruk geçen sene uğraşıpda veremedikleri şampiyonluğu bu sene verecekler.Zorla verecekler..
Çıldırmamak elde değil.
Biz yönetim ve okan buruk nezdinde biraz doğru işler yapsak bunların bizimke başetmesi mümkün değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş'ı çok diri ve enerjik gördüm ama oyun aklı çok eksik hala. Telaşlı hücum yapıyorlar. 4 tane Kerem koymuş gibiler hücuma. Derbilerde çok sıkıntı çıkarırlar da uzun maratonu götürürler mi bilemiyorum.

Geri
Üst Alt