SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Göztepe nasil bir takim hic izlemedim acikcasi

Sofascore dan takip ettigim kadariyla 5-3-2 oynuyorlar

Dolu bir tribün ile umarim puan veya puanlar almasini bilirler

Öyle olursa ben: Zaten Göztepe için puan kaybı demiştim.
zerre totem değil bu arada. malesef bu sene de büyükler ile anadolu takımları arasında fersah fersah kalite farkı var.

bu sene bjk de girecektir bu işin içine. 3 takım yine geri kalanlara 40+ puan fark atmalı ilk üç olacaktır.

İso ile ligde 28 deplasmandır namağluplardı. Mou ile ilk maçta patlayıp yenilecekler hissine sahibim.
Göztepe'nin Antalya maçına ara ara baktığımda hiç beğenmemiştim İsmail Kartal olsalar baya rahat galibiyet çıkarırlardı derdim ama Mourinho olunca yabancı hocaların anadolu maçları pek iyi geçmiyor.

İso ile ligde 28 deplasmandır namağluplardı. Mou ile ilk maçta patlayıp yenilecekler hissine sahibim.

maldao 3 metre ofsaytta beklemese yenileceklerdi. onun dışında son dakikada beraberliği kurtardıkları maç bile yoktu şerefsizlerin. bu sene o kadar da yatmazlar diye umid etmekteyiz

İso orta sahayı boşaltıp 3 forvete dönünce Konya yanlışlıkla rakip sahaya geçmişti. Maçın hakkı Fbnindi bu maç Ceko şabanı baya kaçırdı.

biz böyle kaçırsak garanti temiz yerdik bunu. golü de ya oğulcan ülgün ya da soner dikmen atardı

İso orta sahayı boşaltıp 3 forvete dönünce Konya yanlışlıkla rakip sahaya geçmişti. Maçın hakkı Fbnindi bu maç Ceko şabanı baya kaçırdı.
fbliler kendi sosyal medya mecralarında zymansk'ye şabanski diyorlar lan zuhhaha :d bayağı güldüm buna :d

Lan Fred hani 4 hafta yoktu bir hafta içerisinde nasıl döndü ya

Geri
Üst Alt