SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

antalya maçında göztepe'de o kadar bir şey yok havası vardı forumda - izlemedim maçı.

lille kaybı üzerine göztepe'de kayıp yaşatmazlar fenere, gerçi tazminatinho için harika fırsat ama...

Cok sansli takim 120 dakika mac uzerine gidebilecekleri en rahat deplasmana gidiyorlar
sicak rakipten daha cok zorlar feneri

Goztepe toplama takim takimin cogu yeni oyuncu gecen haftada hic birsey oynamadilar
Erken bir gol bulursa Fener rahat bir galibiyet alirlar Goztepe takim oturana kadar puan dagitmaya devam eder

bundan emin miyiz yav

Göztepe tribünlü deplasman sonuçta - o kadar kolay olmaz umuyorum.
Maci seyircimi onuyor ?
Ilk 11 e bakalim kac tane yeni oyuncu var
5 3 2 oynuyorlar forvetleri kubilay kanatsizkus agir bir oyuncu gecen haftada gorduk antalya karsisinda sahada yoklardi

Mesela Konya deplasmani olsa kesin puan birakirlardi goztepe sert bir anadolu deplasmani degil bence

Goztepenin tek sansi macin uzun sure 0-0 gitmesi ikinci yari fenerin sicaktan nemden hafta ici mactan etkilenip oyundan dusmesi

Futbol bu hic birsey belli olmaz tabikide kagit ustunde kolay bir rakip goztepe

Ben kusadasinda yasiyorum aksam mac saatinde bile 30 derece hissedilen sicaklik oluyor burda kosmak top oynamak kolay degil bu hava sarti fenerin en buyuk rakibi

göztepe düşer

FIIIRTINAAAAAAM

FELAKETİM HASRETİM

YETMİYOOOOOR SEVİŞMELEERR YETMİYOOOR

ŞİDDETİİN NE HOOOOŞŞŞ

NE GÜZEL ŞEFKATİİİİN

SEVDİKÇEE

SEVESİİİİİİİM GELİYOOOOR

ÖLENE KADAAAAR PEŞİNDEYİİM BIRAKMAAAAM

MS 4-1

Galatasaraylılığın Göztepe (sadece şu tezahürat yüzünden) ve Kocaeli(ya da Sakarya mıydı hatırlamıyorum) desteğinden daha az he

Yangın maçı etkiler mi? Uçuşlara izin var mı İzmir'e bilmediğimden soruyorum

Yalnız topun oyunda kalma süreleri geçen haftadan beri çok düşük.47-50-51 dak.gs FB jk maçları.Buna acil çözüm bulunması gerekiyor.Bubkadar durdurulmamali oyun.

Gercek iddaa gurmeleri bilir ki 1.50 oranlar genelde patlat fakat 1.40-1.45 ler kazanir maalesef

Screenshot_20240817-124234~2.webp

Geri
Üst Alt