SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Allaha inanırsınız veya inanmasınız sizin bileceğiniz iş.Allaha iman etmiş biri olarak gerçekten Rabbimin adeleti tecelli ediyor hemde öyle bir andaki bu haramzedeler son dakikada göz gol atarak beraberlikteki üzüntülerini maksimum seviyeye çıkarıyorlar.Çok şükürr

Feneri 6. hafta yenersek abartısız söylüyorum Eylül ayında havlu attırırız muhtemelen inanılmaz bir kaosa gömülürler.
sence o maçı gs'a yendirirler mi?

o maçın hakem kadrosu muhtemelen volkan bayarslan, mustafa ilker coşkun, emre malok, erkan engin, alex taşçıoğlu (hakemliği bıraktı ama son bir görev için geri gelecek) olur.

hakem all star.

biz o maça kadar 5/5 gidelim başka bir şey istemem.

o maçtan tek beklentim, bilerek bizim topçularımızdan birini sakatlamamaları.

Masterpiece
3c2ea879bd01457ce27a1205b0345fc7.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun babası keşke dışarı boşalaydım diye nara atıyordur evde 😂😂😂

sence o maçı gs'a yendirirler mi?

o maçın hakem kadrosu muhtemelen volkan bayarslan, mustafa ilker coşkun, emre malok, erkan engin, alex taşçıoğlu (hakemliği bıraktı ama son bir görev için geri gelecek) olur.

hakem all star.

biz o maça kadar 5/5 gidelim başka bir şey istemem.

o maçtan tek beklentim, bilerek bizim topçularımızdan birini sakatlamamaları.
Her faktör devrede olsa bile benim bildiğim Icardi geçen sene yaşanan sürecin tüm acısını onlardan çıkarır hat-trick yapar kadıköy'ü fena susturur.

maçta var a iş düşen 4 pozisyon oldu..

Goztepe nin sayılmayan golü
Fb nin penaltısı
Maximen in kırmızısı
Son dakikalarda goztepe nin penaltı beklediği pozisyon

Hepsi yine her zaman olduğu gibi fb lehine sonuçlandı..

Maçta 5 pozisyon varsa en az yüzde 80'i bunların lehine sonuçlanıyor..

Fb nin biraz vakti olsa bir penaltı daha çıkartırlardi zaman kalmadi

Allaha inanırsınız veya inanmasınız sizin bileceğiniz iş.Allaha iman etmiş biri olarak gerçekten Rabbimin adeleti tecelli ediyor hemde öyle bir andaki bu haramzedeler son dakikada göz gol atarak beraberlikteki üzüntülerini maksimum seviyeye çıkarıyorlar.Çok şükürr
Misal Lille maçı. Son dk öne geçip ulan galiba cl gidiyoruz derlerken son 2 dk kala penaltidan veriyorlar turu. Üstelik lig boyunca son dk penaltilarla aldıkları puanlar gibi Allah ilahi adaleti gösteriyor. Yüce rabbime şükürler olsun. Biz oluruz olmayız bilemem ama bu fb haramzadelilikle olamaz. Gider Alanya şampiyon olur yine fb olamaz. Derhal ts nin kupasını iade etmeliler. Bak o zaman düzelirler. Tövbe etmedikleri için daha da ceza çekiyorlar

Geri
Üst Alt