- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan o maçın olduğu sezon sonu gönderildi mi?Ben rizenin fbyi üzdüğünü görmedim. Bir defa üzdü onda da Okan wardı başlarında
Sözde mou 6 aydir fb yi izliyordubunlar hiç kimseye sormadılarmı cidden mou son yıllarda ne durumda nasıl top oynatıyor yöneticilerle oyuncularla ilişkileri nasıl vs diye
aziz mou deyince balık gibi atlayacak kadar nasıl tek hücreli olunur
Kendisi Başak'a geçti galiba Ali Yiğit hasta diyeOkan o maçın olduğu sezon sonu gönderildi mi?
Hahahahaha ulan ne güzel bir akşam.
Fener Galibiyet alamadı,
Ali Koç yere düştü
En büyük eğlence Fenerbahçe!
![]()
Başkanları attı vermediler. Hakemler feneri doğrayiiii.Son dakıka fenerli biri kendini yere atsa penaltı olurdu.
Abi bak yemin ederim son 3 sezondur bu sezonda birlikte fener şampiyon olamaz diyorum çok dindar bi insan değilim ama Allah inancım var karmayada inanırım iyilik yaparsan iyilik bulursun hak yiyen her zaman için hüsrana uğrar 2015 te bu foruma üye oldum bunlar en azından bi 10 sene daha şampiyonluk göremeyecekler 10 sene sonra burada durursak görürsünAllaha inanırsınız veya inanmasınız sizin bileceğiniz iş.Allaha iman etmiş biri olarak gerçekten Rabbimin adeleti tecelli ediyor hemde öyle bir andaki bu haramzedeler son dakikada göz gol atarak beraberlikteki üzüntülerini maksimum seviyeye çıkarıyorlar.Çok şükürr
park the bus ceza sahasına giremiyor neyseki iso hocam olsa ceza sahası balıklı göle dönerdiSon dakıka fenerli biri kendini yere atsa penaltı olurdu.
Abi izmirin yerlisiyim cidden bak Göztepe’yle işimde olmaz ama taraftarı kafadan kırık kim vurduya gider öyle İstanbul’daki gibi abuk subuk şeyler yaparsaKendi düşmedi, yeri öptürdü göztepeli dayının biri
Büyük Galatasaraylılardan olan tescilli aziz yıldırım sağolsunbunlar hiç kimseye sormadılarmı cidden mou son yıllarda ne durumda nasıl top oynatıyor yöneticilerle oyuncularla ilişkileri nasıl vs diye
aziz mou deyince balık gibi atlayacak kadar nasıl tek hücreli olunur