SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Allaha inanırsınız veya inanmasınız sizin bileceğiniz iş.Allaha iman etmiş biri olarak gerçekten Rabbimin adeleti tecelli ediyor hemde öyle bir andaki bu haramzedeler son dakikada göz gol atarak beraberlikteki üzüntülerini maksimum seviyeye çıkarıyorlar.Çok şükürr
Abi bak yemin ederim son 3 sezondur bu sezonda birlikte fener şampiyon olamaz diyorum çok dindar bi insan değilim ama Allah inancım var karmayada inanırım iyilik yaparsan iyilik bulursun hak yiyen her zaman için hüsrana uğrar 2015 te bu foruma üye oldum bunlar en azından bi 10 sene daha şampiyonluk göremeyecekler 10 sene sonra burada durursak görürsün 😂

Daha elbette yorumlamak için erken ama Mourinho ilk geldiğinde Fenerbahçe İsmail Kartal'ı arayabilir demiştim çünkü ligin dinamiklerine tamamen hakim ve ofansif futbol oynatan bir hocaydı. Mourinho'ya kariyer olarak saygım var tabiki ama futbol eskisine göre çok değişti artık bu kadar sıkıcı ve tutucu futbol işe yaramıyor. Hele de Türkiye liginde rakiplerin %95'i büyük takımlara karşı kapalı oynuyorken bu futbol tarzı pek iş yapmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Böyle sokarlar böyle, hakemine de federasyona da. Şampiyon olamayacaksiniz şikeciler

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunlar hiç kimseye sormadılarmı cidden mou son yıllarda ne durumda nasıl top oynatıyor yöneticilerle oyuncularla ilişkileri nasıl vs diye

aziz mou deyince balık gibi atlayacak kadar nasıl tek hücreli olunur
Büyük Galatasaraylılardan olan tescilli aziz yıldırım sağolsun :asd:

Geri
Üst Alt