SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Bu 18.dk fenere penaltı verilmedi olayı doğru mu, hatta kırmızı kart diyolar, olay nedir. Bu reha şerefsizi yangın yapıyor

Bizim yöneticiler şarabi içip uyudu mu?açiklama yok mu gerçekten.Biz 1 golle şampiyonluk verdik.Kim savunacak bu klubu.

İptal edilen gole bak yaw bildiğin her maç en az 10 tane olan yanyana mücadele ..Maçının itinin bileğe gelen tabanına sarı verilmiş..Goztepenin penaltısı yenmiş.. Heriflerin lehine 3 tane çok büyük hata yapılıyor buna rağmen berabere kalıyorlar..
Geçtiğimiz 2 yıl gibi yine çok zor bir sezon bizi bekliyor .Dün Konya'ya 1 puan hediye etmeye çalışıp bugün fenere 1 puan hediye eden zihniyetin kursağında kalsin bu haram puanlar

Sabaha kadar dalga geçebilirim bunlarla hiç sıkılmadan 😁

iptal edilen golde var'ın karışamamasını geçtim kubilay giderken arkadan itip ismail'in ayağına bastıran zaten fenerli osayi. onun daha yumuşağına döndü diğer tarafta penaltı çaldı bi de herifler. maximin'in kırmızılık faulü ayrı fecaat. var'daki hak yemeye doymuştur, zaten fener de öndeydi o sırada artık buna çağırır dedim onu bile yapmadı herifler. hak işte orda fener 10 kişi kalsa belki tam otobüs çeker galibiyeti alırlardı, utancından 11'e 11 onu yapamadı, gol yiyip 2 puan bıraktılar.

bu orta hakemin geçen sene mert hakan'dan posta yemesinden beri gelen ödleklikten, var'daki herifin ise düpedüz haram yemesinden dolayı direkt düdüklerinin astırılması lazım. yıllardır maç izlerim hakikaten bu kadar yanlı yönetim ömrü hayatımda görmedim. bizim yıllar yılı kadıköy deplasmanları bile bugünkü rezaletin yanında fair play ödülü alır. bizim sayemizde o koltuğa oturan hacıosman da azıcık aklını başına alsın. fener'e başarı getirmek için çırpınanlara ne olduğunu bi zamanların galatasaray kongre üyesi selefine sorsun bakalım.

Öyle bir maçtiki fenerin aleyhine olunca var çagirmadi.Lehine olunca tak çağirdi.

Kerem Aktürkoğlu hak ehlidir arkadaşlar.
20240818_013113.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi daha büyük bir sesle Ne Kadar fener lehine yalakalik yapan yav...... varsa hepsini tek tek neyse bize birşey düşmüyor bizim yapmak istediğimizi kendi başkanları yapıyor zaten 🤣🤣🤣

Geri
Üst Alt