GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
92,9K
Sayfa
1/150

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1724000891769.webp

1723233559474.png
1723233566978.png
1723233569231.png

1723233608304.png

Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 2. Hafta
Konyaspor - Galatasaray
Konya Büyükşehir Stadyumu
16 Ağustos 2024 Cuma
21:00
​

Young Boys depi öncesi direkt yenilgi bekliyorum. Umut Nayır'dan gol yeriz diye tahmin ediyorum. Jelert yetişmeyecekse Davinson'u oynatalım bari fizik gücümüz yükselsin.

Muslera
Davinson Nelson Apo Köhn
Torreira Berkan
Barış Sara Kerem
Şuayip​

Young Boys depi öncesi direkt yenilgi bekliyorum. Umut Nayır'dan gol yeriz diye tahmin ediyorum. Jelert yetişmeyecekse Davinson'u oynatalım bari fizik gücümüz yükselsin.

Muslera
Davinson Nelson Apo Köhn
Torreira Berkan
Barış Sara Kerem
Şuayip​
Davinson gibi oyuncumuz var bekte olmaz o yav, onu stoperden baska hic bir yerde oynatmamak gerek elindeki en iyi stoperin cunku. Jelert yetismezse Ali turap'a sans versin artik. Dubois robot gibi takiliyor sahada, genclere yazik oluyor sonra gencler niye sozlesme yapmak istemiyor diyorlar. Hoca biraz bunu dusunmeli artik.

Davinson gibi oyuncumuz var bekte olmaz o yav, onu stoperden baska hic bir yerde oynatmamak gerek elindeki en iyi stoperin cunku. Jelert yetismezse Ali turap'a sans versin artik. Dubois robot gibi takiliyor sahada, genclere yazik oluyor sonra gencler niye sozlesme yapmak istemiyor diyorlar. Hoca biraz bunu dusunmeli artik.
Turap'la falan oynanmaz ortalık kıyamet yeriyken.

Turap'la falan oynanmaz ortalık kıyamet yeriyken.
Tamamda oyuncu kazanmak istiyorsak bu zamanlarda sans ortaya cikar. Yarin yine bir bek transferi yapsak bu cocuklar hic sans bulmayacak, bugun olmayacaksa ne zaman? Besiktas ve Fener bile genclere sans veriyor bir tek bizde olmuyor nedense.

Tamamda oyuncu kazanmak istiyorsak bu zamanlarda sans ortaya cikar. Yarin yine bir bek transferi yapsak bu cocuklar hic sans bulmayacak, bugun olmayacaksa ne zaman? Besiktas ve Fener bile genclere sans veriyor bir tek bizde olmuyor nedense.
Beşiktaş geçen sezonda havlu attı. Gençleri oynatmayacak da ne yapacak? Fener'de genç falan göremiyorum pek.

Normalde lig maratonunda 3'lüyü sevmem ama Jelert yetişene kadar idare edilebilir. Takımdaki minnoşluğu başka türlü azaltamıyorum. Sağı solu kadayıf dolu. Gerçi Okan asla 3'lü oynatmıyor kendi önde baskı setini bozduğu için

Muslera
Davinson Nelson Apo
Barış Torreira Berkan Köhn
Sara
Şuayip Icardi​

Beşiktaş geçen sezonda havlu attı. Gençleri oynatmayacak da ne yapacak? Fener'de genç falan göremiyorum pek.
Dubois'in daha Temmuz ayinda olmayacagini soyledik zaten burada herkes hemfikir bu konuda, iIla Arda Guler veya Arda Turan gibi olmalarini beklersek 10 yilda bir oyuncu cikar zaten. Okan artik biraz cesur olmali, 3. senesinde artik bir tane genc oyuncu cikarmaya gayret gostermeli sonucta kredisi var 2 senedir de sampiyon yapmis bu takimi.

Alt yapidan kimseyi istemiyorsak orada 18-19 yasina girmis cocuklarla profesyonel sozlesme imzalatmaya da luzum yok o vakit, nasil olsa kiytirik Super Lig'de sans vermeyecegiz bu sekilde herseyi transferle cozmeye devam edelim.

dursun istifa ederse yeneriz. kalırsa max beraberlik. büyük ihtimalle de konya galibiyeti.

hatay maçı için yazdıklarım kronolojik olarak maç başlığında. geçen sezon lige 50 puan fark atmış kadronun, dursun yüzünden patates olduğunu yazdık. hatay'a 0-2 oynanabilirdi. hayvansal oranı vardı. bu maçta son dakikada bir şekilde maçı aldık ama deplasmanda papaz pilav yemez.

bu sene dursun sayesinde zengin olacağım.

Dubois'in daha Temmuz ayinda olmayacagini soyledik zaten burada herkes hemfikir bu konuda, iIla Arda Guler veya Arda Turan gibi olmalarini beklersek 10 yilda bir oyuncu cikar zaten. Okan artik biraz cesur olmali, 3. senesinde artik bir tane genc oyuncu cikarmaya gayret gostermeli sonucta kredisi var 2 senedir de sampiyon yapmis bu takimi.

Alt yapidan kimseyi istemiyorsak orada 18-19 yasina girmis cocuklarla profesyonel sozlesme imzalatmaya da luzum yok o vakit, nasil olsa kiytirik Super Lig'de sans vermeyecegiz bu sekilde herseyi transferle cozmeye devam edelim.
Okan'ın kredisi bende war ama taraftarda yok. İlk tökezlemede herkes üstüne çullanıyor ki Fb ve Jk mağlubiyetlerinden sonra haksızlar da diyemiyorm. O yüzden skorda fark açılmadan genç falan atılmaz sahaya. Ha Dübüa mı Turap mı diyorsan Turap derim ama yine onun oynamasını tercih etmem farklı şeyler ararım şu anda.

Geri