Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 2. Hafta
Konyaspor - Galatasaray
Konya Büyükşehir Stadyumu
16 Ağustos 2024 Cuma
21:00
Davinson gibi oyuncumuz var bekte olmaz o yav, onu stoperden baska hic bir yerde oynatmamak gerek elindeki en iyi stoperin cunku. Jelert yetismezse Ali turap'a sans versin artik. Dubois robot gibi takiliyor sahada, genclere yazik oluyor sonra gencler niye sozlesme yapmak istemiyor diyorlar. Hoca biraz bunu dusunmeli artik.Young Boys depi öncesi direkt yenilgi bekliyorum. Umut Nayır'dan gol yeriz diye tahmin ediyorum. Jelert yetişmeyecekse Davinson'u oynatalım bari fizik gücümüz yükselsin.
Muslera
Davinson Nelson Apo Köhn
Torreira Berkan
Barış Sara Kerem
Şuayip
Turap'la falan oynanmaz ortalık kıyamet yeriyken.Davinson gibi oyuncumuz var bekte olmaz o yav, onu stoperden baska hic bir yerde oynatmamak gerek elindeki en iyi stoperin cunku. Jelert yetismezse Ali turap'a sans versin artik. Dubois robot gibi takiliyor sahada, genclere yazik oluyor sonra gencler niye sozlesme yapmak istemiyor diyorlar. Hoca biraz bunu dusunmeli artik.
Tamamda oyuncu kazanmak istiyorsak bu zamanlarda sans ortaya cikar. Yarin yine bir bek transferi yapsak bu cocuklar hic sans bulmayacak, bugun olmayacaksa ne zaman? Besiktas ve Fener bile genclere sans veriyor bir tek bizde olmuyor nedense.Turap'la falan oynanmaz ortalık kıyamet yeriyken.
Beşiktaş geçen sezonda havlu attı. Gençleri oynatmayacak da ne yapacak? Fener'de genç falan göremiyorum pek.Tamamda oyuncu kazanmak istiyorsak bu zamanlarda sans ortaya cikar. Yarin yine bir bek transferi yapsak bu cocuklar hic sans bulmayacak, bugun olmayacaksa ne zaman? Besiktas ve Fener bile genclere sans veriyor bir tek bizde olmuyor nedense.
Dubois'in daha Temmuz ayinda olmayacagini soyledik zaten burada herkes hemfikir bu konuda, iIla Arda Guler veya Arda Turan gibi olmalarini beklersek 10 yilda bir oyuncu cikar zaten. Okan artik biraz cesur olmali, 3. senesinde artik bir tane genc oyuncu cikarmaya gayret gostermeli sonucta kredisi var 2 senedir de sampiyon yapmis bu takimi.Beşiktaş geçen sezonda havlu attı. Gençleri oynatmayacak da ne yapacak? Fener'de genç falan göremiyorum pek.
Okan'ın kredisi bende war ama taraftarda yok. İlk tökezlemede herkes üstüne çullanıyor ki Fb ve Jk mağlubiyetlerinden sonra haksızlar da diyemiyorm. O yüzden skorda fark açılmadan genç falan atılmaz sahaya. Ha Dübüa mı Turap mı diyorsan Turap derim ama yine onun oynamasını tercih etmem farklı şeyler ararım şu anda.Dubois'in daha Temmuz ayinda olmayacagini soyledik zaten burada herkes hemfikir bu konuda, iIla Arda Guler veya Arda Turan gibi olmalarini beklersek 10 yilda bir oyuncu cikar zaten. Okan artik biraz cesur olmali, 3. senesinde artik bir tane genc oyuncu cikarmaya gayret gostermeli sonucta kredisi var 2 senedir de sampiyon yapmis bu takimi.
Alt yapidan kimseyi istemiyorsak orada 18-19 yasina girmis cocuklarla profesyonel sozlesme imzalatmaya da luzum yok o vakit, nasil olsa kiytirik Super Lig'de sans vermeyecegiz bu sekilde herseyi transferle cozmeye devam edelim.
baya transfer yapmışlardı sanki...Konya ne alemdeki acaba