SL 24/25 H:20 | Adana Demirspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 19 Ocak

Evet dün berkan kötüydü, oyuncular eleştirilebilir sen niye bunu kaldıramıyorsun dostum. Sana kalsa şuan real madridle falan kafa kafaya oynayacağız, her şey güllük gülistanlık falan. Akşama kadar okan buruk başlığında yatak yorgan serip yatıyorsun biri bir şey demişmi hemen laf atayım diye.
Sana paralel evreninde mutluluklar

Özetler misin abi. Yeni uyandım da. Millet fenerden korkmaya başlamış
Fenern azılı tetikçisi arda denen fener altyapılı it.
Nesirinin kafasında kafasına kafa hizasından gelen topa ayakla müdahale ediyor.
Fener tac kullanıyor bu tacın kullanıldığı alandan daha ileride. Sağ bek ama geri koşmuyor.

4. golde cenk denen herife kafa vurduruyor. Herifler sadece bunun üzerinden oynuyor.

3. gol yine bu mal 2-0 olmuş maçta rakip sol beki kovalarken bölgesinde yapılan ortadan kalecinin mallığıyla geldi.

Az önceki pozisyonda yaptığına bakın.
Satılık şerefsiz

Fb bok gibi de fikstürüne hiç baktınız mı hiç 7 depleri kaldı. Son hafta hatay düşmüş olur 6 depleri kalıyor. Bunları yenemezsek işimiz yaş
Şeytan rıdo fark yakında 1 e iner demiş. İnce ince hesabı yapmışlar bizim saflar da gidip en kolay deplasmanda puan kaybetti. Zor deplasmanda kaybetsen eyvallah

hayır masonum öyle olmayacak

finallerin takımı GS, travmaların takımı FB rolleri değişilecek

sondan önceki hafta Göztepe deplasmanında vereceğiz liderliği

Allahın cezasını yaşayacağız

icardinin sözleşme feshi
yunus ve barış küsmesin diye ahmet kutucuyu veyahut bir kanat almamaları
ortasaha gereksinimini görmemeleri!
solstoperi yazdan beri söylüyorum
apo düştü artık anaca yedek olur
bunu bile göremediler
sezon başı cenk ergün okan hoca kalabalık bir takım istemiyor daha çekirdek bir kadro istiyor dediğinde bunun cezasını çekecektik!!!
gsiadlı köylü adamların kibri

bu vasat futbol aklıyla normal!

bunun bedelini ödeyecek bu camia hepberaber göreceksiniz!!!!

bu vasatcıların (hoca dahil) bir bedel ödemesi gerekiyordu

benim için bitti lig geçmiş olsun

Her maç arda gibi bir şerefsiz satılık bulamazlar bunlardan da bir bok olmaz bu nedenle

Kaçan gole bak bu takım yüzünden yangın yapılıyor ajjajsjsjsjshshhshshshs milletin rangelendigi saydirdigi topçular 18 yaşından bile küçük. Iyi forumlar cidden kafalar iyi değil

Biz Hatay'da tek kale hakemle puan bırakınca insan istiyor işte maalesef
abi yol kazaları illa olacak her maçı kazanamazsın zaten oynanan oyunu ben de hiç beğenmedim ama puan farkı 6 sanki farkı atan değil de yiyen bizmişiz gibi konuşuyor forumdakiler anlamıyorum valla herkesi negatife boğmaya hiç gerek yok

Sosyal medyayı bu arda yüzünden yakmak gerekiyor. Bu asalak satılık gidecek seneye başka bir takımda bunlara karşı oynayacak.

bazı arkadaslar fazla alkol aldılar galiba küme düşmüş çocuklarla oynayan takıma kırmızı olana kadar baskı kuramayan takımdan mı korkuyorsunuz

şahsen benim fitil olduğum konu zaten saha sınırları içinde değil.

malzeme olarak kullanmaya devam edip , en basit şeyde fantazi dünyasına bürünmeleri çok can sıkıcı.

kırmak üzereyken erteliyoruz bazı şeyleri.

geçen seneden çok daha rahat süreç geçirmek bizim elimizde. ama hatay maçındaki kafa onun tam tersi.

Şeytan rıdo fark yakında 1 e iner demiş. İnce ince hesabı yapmışlar bizim saflr da gidip en kolay deplasmanda puan kaybetti. Zor deplasmanda kaybetsen eyvallah
Rakip ofsayttan gol atmış. Net penaltın verilmemiş. Attığın golde ofsayt verilmiş ve şüpheli. Pozisyon da var bayağı. Biz zaten hakemleri de yene yene buraya kadar geldik. Ama her maç hakem yenilmez. Yedek kulübesini güçlendirmek şart.

iyi bile oldu 8 puanın rehavetine kapılıp saçma sapan nasıl olsa kazanırız diye davranıyorduk beleşten şampiyonluk kimseye yok bizimkilerin aklını başına alması lazım son haftalarda oyun namına hiçbir şey oynamıyoruz
kendilerine gelirler belki

Bunların iyi-kötü oynamasından ziyade, son zamanlardaki oynanan oyun ve bireysel performanslar düşündürüyor beni.

1. Bileğe basmıyor. Rakibin ayağının üstü kısmına basıyor. Kramponun sadece ucu belki bileğe geliyorsa biraz ucundan geliyor.
2. Mert Müldür'den sonra da olsa topa net şekilde temas ediyor basmadan önce ve aynı hareketin devamında kramponu Mert'in ayağına geliyor. Yani amaç net şekilde topla oynamak ama biraz gecikme ve kontrolsüzlük var.
3. Koşu halinde olduğu için ayağını çekmekte biraz gecikse de kötü niyetli değil, o pozisyonda çekebileceği kadar çabuk çekiyor ayağını. Ağır çekim izlemeyin bunu anlamak için. Basma eyleminin ne kadar hızlı olup bittiğini öyle anlarsınız.

Şu pozisyon sarıyla kırmızı arasında falan bile değil, turuncu diyene bile katılmam yani. Net sadece sarılık pozisyon. VAR müdahale etseydi "yanlış müdahale" demezdim yani o derece. Ha çok kaba robotik yorumlarsan "sonuçta basma var, hakem yorumu" dersen karışamaz tabi ama bu kart rengi kararı öyle ortada bir gri bir yorum değil bence, griyse bile beyaza çok yakın bir gri...

(Bu arada geçen hafta FB'liler için tartışmalı olan pozisyonlarda da bence sarı kart olmalıydı dedim, hiçbirinde direkt kırmızı demedim, ancak onlar daha yoruma açıktı. Çünkü onlarda hem basılan yerler öyle krampona yakın değildi, net bilek veya kavaldı. Ayrıca biri hariç topla da oynama yoktu. Geçen haftakilere sarı diyen (hatta kart yok diyen) hakem yorumcuları buna kırmızı derlerse (hatta "yoruma açık ama kırmızıya daha yakınım" bile derlerse) bilin ki art niyetlilerdir...)

adanadaki arda satılık olabilir fakat adana kırmızı yemese bunlar çok zor galibiyet alırdı

Geri
Üst Alt