Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Postta tek 1 dogru yok bu nasil 1 olay yawFebe 3-4-1-2 ile ligde puan kaybetmez Allahın mousu bile ligi çözdü böyle çıkıyor maçlara bizimki hala tek forvet çift ön liberoyla hataya karşı maça çıkıyor:dd
Postta tek 1 dogru yok bu nasil 1 olay yawFebe 3-4-1-2 ile ligde puan kaybetmez Allahın mousu bile ligi çözdü böyle çıkıyor maçlara bizimki hala tek forvet çift ön liberoyla hataya karşı maça çıkıyor:dd
Bizimkiler fark açıldı mı birkaç haftaya rehavetten farkı tekrar düşürüyor. Halbuki şöyle 4-5 maç dayansak fark çift hane olduğu an lig bitiyor zaten ama onun ciddiyetinde değiller. Galatasarayın 2012-2013 hariç fark yaparak ligi erkenden bitirdiğini hatırlamıyorum yakın tarihte çünkü bizim yarışlar genelde mayısa kadar sürer bu da öyle olacak. İnşallah yine şampiyon olalım da varsın yine mayısta olsunHocam full galibiyet olmaz zaten arada sürpriz olacaktır ama fener kalan haftalarda asla yaklaşamaz bize 1 adım gelir gibi olur 2 adım açılır
Meydan okumanı kabul ediyorum.Anteble oynadığımız hafta 3 olur

İç sahada biz dışında fullediler. Biz gittik eyüb paşaya ekstra puan bıraktıkDeplasmani var yok ne fark eder sanki kadikoyde gumbur gumbur oynuyo herifler
Baya çözmüş ligi yaFebe 3-4-1-2 ile ligde puan kaybetmez Allahın mousu bile ligi çözdü böyle çıkıyor maçlara bizimki hala tek forvet çift ön liberoyla hataya karşı maça çıkıyor:dd
Eyüpspor da öyle oldu işte.. Kasımpaşa da 3-0dan 3-3 kendi evimizde son dk bu sene fener alacak aldıracaklar yani yapıyla sapınıKuş taşa çarptı maçı oldu o her zaman böyle olmaz kaçanlardan biri girer başka maçlarda
yenmek şart değil. kayıp yaşamadan o maça gelirsek 6 puanı korumak da uyar.Fb bok gibi de fikstürüne hiç baktınız mı hiç 7 depleri kaldı. Son hafta hatay düşmüş olur 6 depleri kalıyor. Bunları yenemezsek işimiz yaş
Cunku kolay takimlarla oynadilar bizim disimizdaİç sahada biz dışında fullediler. Biz gittik eyüb paşaya ekstra puan bıraktık
Anteble oynadığımız hafta 3 olur
harbiden, oynadıkları takıma bak onu bile kırmızı karttan sonra anca çözebildilerBu ne ifb övücülüğü arkadaş
derbiden önce orda fark açardık diyordumda işte gel gör 2 maça düştü.Bu maçtan beklentisi olan var mıydı 90'da da olsa fener atardı boşa sinir olmayın haftaya Göztepe bunlara diş geçirir.