SL 24/25 H:20 | Adana Demirspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 19 Ocak

Hocam full galibiyet olmaz zaten arada sürpriz olacaktır ama fener kalan haftalarda asla yaklaşamaz bize 1 adım gelir gibi olur 2 adım açılır
Bizimkiler fark açıldı mı birkaç haftaya rehavetten farkı tekrar düşürüyor. Halbuki şöyle 4-5 maç dayansak fark çift hane olduğu an lig bitiyor zaten ama onun ciddiyetinde değiller. Galatasarayın 2012-2013 hariç fark yaparak ligi erkenden bitirdiğini hatırlamıyorum yakın tarihte çünkü bizim yarışlar genelde mayısa kadar sürer bu da öyle olacak. İnşallah yine şampiyon olalım da varsın yine mayısta olsun

Fark 6 sahamıza gelecekler. Transfer için yangın yapılır da şampiyonluk gitti diyenler saçmalıyo biraz. Bi zahmet yabancı var varken şu transferlerimizi yapalım yeter. Bunlar daha çok puan kaybedecekler merak etmeyin oynadıkları bişey yok

Screenshot_2.webp

Screenshot_1.webp

6 puan değil 12 puan bile kapanır

Fb bok gibi de fikstürüne hiç baktınız mı hiç 7 depleri kaldı. Son hafta hatay düşmüş olur 6 depleri kalıyor. Bunları yenemezsek işimiz yaş
yenmek şart değil. kayıp yaşamadan o maça gelirsek 6 puanı korumak da uyar.

yenilirsek babayı alma ihtimali çok yüksek ama

Adamlar her maç bulduklarını atıyorlar. Bir kaç pozisyon kaçırsalar bile girdikleri pozisyonların çoğunu gol yapıyorlar. Biz ise yıllardır gol kaçırma rekorları kırıyoruz. Icardi ile bu sorunu çözmüş gibiydik ama onsuz yine aynı duruma döndük. Ben Fenerbahçe’nin dünkü Hatay maçı gibi bir maçını hatırlamıyorum mesela.

Bu salaklar ancak şampiyonluk maçlarında gol kaçırma rekoru kırıyorlar, o da gerçek bir loser oldukları için.

Bu maçtan beklentisi olan var mıydı 90'da da olsa fener atardı boşa sinir olmayın haftaya Göztepe bunlara diş geçirir.
derbiden önce orda fark açardık diyordumda işte gel gör 2 maça düştü.

benim moralimi baya etkiledi yalan yok(aslında karalara bağlayacak iş değil kesinlikle ama öyle puan kaybında inanılmaz bozuluyor moralim) - takımı daha çok etkilemiştir mutlaka.

motivasyon konusu önemli - çok kızgınım ama o kafadan çıkıp devam etmek lazım.

Geri
Üst Alt