Ulaş Metin
Tecrübeli Üye
- 10 Ocak 2025
- 5.207
- 3.314
- 978
Yeni Mersin İdmanyurdu da maçlarını bu sahada oynuyor. Neyse ki 19 Ocak günü bizden sonra maç oynayacaklar. Öncesinde biraz daha zemini adam ederler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şansalan, Kadir Sağlam, Mehmet Türkmen, Alper Akarsu, Karaoğlan yakın zamanda maçımızı yönetti.
Direnç Konya Fb maçında zıçtığı için bu hafta maç almaz
Emre Kargın Eyüb Fb maçında zıçtığından beri maç alamıyor
Zorbay'a bizle fbnin maçları verilmiyor.
Oğuzhan Çakır bu sezon maçımızı daha alamaz bence
Metoğlu Bodrum maçımızı yönettiğinden beri baya geçti ama arada fazla maç almamış. Biraz daha zaman geçmesi lazım
Cihan Aydın bayadır maçımızı yönetmemiş
Ozan Ergün'ü bize hiç vermemişler. Bu ikisi olabilir
Hangi maçları izlediniz bilmiyorum ama ben Hatayspor'un Rizespor, Adana Demirspor, Göztepe, Beşiktaş, Bodrumspor, Trabzonspor hepsinide 90 dakika seyrettim hatta Adana Demirspor yağmurlu havada bile öyle abartılı bir zemin görmedim.Her yeri çukur çukur kupkuru bir zemin. Top zeminde kaymıyor neresi iyi o zeminin de "gayet iyi" yazıyorsun bir de.
Oranlar ne diyor bay tahmin rts?Minimum 3 farkta mutabık kalalım.
Ona istinaden yazmıştım zaten 3-4 fark ağırlıklı.Oranlar ne diyor bay tahmin rts?
Absolute totem üstadıYa bu Hatay nasıl bu kadar az puan toplamış durumda inanılır gibi değil.
Gayet orta seviye bir Anadolu takımı kadrosu var işte. Adana Demir gibi ekstrem kötü değil. Yani Hatay'ın şu kadrosunun Antalya'dan, Kayseri'den, Sivas'tan, Konya'dan falan ne farkı var ki? Gereksiz küçümseniyor bence.
En ufak bir konsantrasyon kaybına mahal yok. Umarım bir kaza yaşamayız. Çok zor maç. İlk yarıdaki maçta da oldukça zorlanıp, son dk golü ile kazanmıştık.