Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.428
- 1.183
- 563
Konuşuldu mu bilmiyorum ama Hatay'ın golünde top dışardan gelmiyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarda hiç ummadığı maçlarda puan bırakacak göreceksin çünkü onların oyun sıkıntılı mou ile iç sahada bile nasıl kısır oyunları var yani hakemler ittirir vs ama hiç ummadiklari puan kaybı yapacaklar çünkü mental olarak bize göre daha kirilganlar bunu gördük kackezGerçekten abartmıyorum. Fbye zor puan kaybettirirler, evinde hele ki. 3 yada 4 deplsmanda beraberliğe kaldığın anda bitti.
Osimen 75 etmeyebilir osimen saçma bir şekilde çok ofsayttada yakalanabilir.Ama becerksiz ve yeteneksizlerle aynı kefeye koyulmaz.Böyle bir adam var oynadığımız oyuna bak.Çevresindeki adamlara bak.Hala en büyük umudumuz 20 orta yapıp asist yapacak olan mertens.Sahaya bir gram akıl koyamayan barış.Orta sahada berkan,kerem..Osimhen cok sinirlendi
Zorları da alırsın yeterki doğru oyuncuları alalımÖnemli Not : belkide ikinci yarı fikstüründeki EN KOLAY deplasmanı alamadın..
bir nevi RFS 2-2 gibi bir şey bu maç.
Pas vermesi yanlis degil ama attigi pas rezalet adamin arkasina atiyor kosu yoluna dikine atacagina.Ha net pozisyonları sayarken bir tane unuttum diyordum.
Evet Barış'ın karşı karşıya vurmak yerine saçma sapan Yunus'a atıcam diye kaçırdığı pozisyonu saymamışım. O da net oğlu net...
Pas vermesi yanlis degil ama attigi pas rezalet adamin arkasina atiyor kosu yoluna dikine atacagina.
ligiçin konuşuyoruz .Zorları da alırsın yeterki doğru oyuncuları alalım
İşte orada hocalık devreye girer barışın bugün kötü gittiğini gördüğü an dk 70ler gibi cikaracakti çocuğu çünkü kötü hal dahada kötüye gidiyor ısrarla olmaz o iş oyuncuyuda kaybedersin ,o dakikalarda al jelerti kanada yani farklı birsey dene enazindan takımın ve oyuncunun morali dahada cokmezdiBence arada net şekilde rakip varken pas vermesi de yanlış. Bomboş değil ki Yunus ve kendi açısı da hayli net. Sanırım çok kaçırdığı için vurmaya korktu. Psikoloji böyle bir şey. Kaçırdıkça seni daha hataya sevk eder.
Forum darmadagin beyleryazılar çok karışık. Neyi yanlış yaptım
Avl falan hedefi yok bu takımın en iyi ihtimal çeyrek finalde eve döneriz, takımın 1 tane iyi yedek oyuncusu yok ne avrupası ne kupasıligiçin konuşuyoruz .
sadece futbol ile olmuyor burda o yarış - 2 boy öndeyken gevşememek lazım.
affetmeyeceksin abicim - bulduğunu bitireceksin.
23 şutta 5 isabet allah aşkına bunla AVL hedefi falan olmaz.
bugün Transfer nöbeti konusunda kadroları karşılaştırdık biraz fenerle bir yerde - şu maçta ters çevir , fenerde daha iyi olduğundan değil ama o boğma işini yapıp bitirici ayağı daha fazla. onlar çevirirdi bu maçı misal - en azından ilk yarıyı heba etmezlerdi pozisyon bulma açısından.
sende o derinlik - o alternatiflik yok. Demirbay Yusuf giriyor - eyv top şişirme işi bitti ama , şut yok , top toplama yok bilmem ne .o işler o tarafta yok diğer bütün rezil işleri kenara koyarak konuşuyorum.
AVL kovalayacaksan ligde bu maçlarda harcamaman lazım o krediyi.
TelefondayımPC'deysen CTRL+F5 yap.
Telefondaysan aynı işi gören nedir onu bilmiyorum.
ok hedef konusunda farklı bakıyoruz biraz ama eyvallah.Avl falan hedefi yok bu takımın en iyi ihtimal çeyrek finalde eve döneriz, takımın 1 tane iyi yedek oyuncusu yok ne avrupası ne kupası
Yok yav orda ince isi yapabilen biri olsa yunusun kosusuna atar onada sadece bos kaleye dütmek kalir.Bence arada net şekilde rakip varken pas vermesi de yanlış. Bomboş değil ki Yunus ve kendi açısı da hayli net. Sanırım çok kaçırdığı için vurmaya korktu. Psikoloji böyle bir şey. Kaçırdıkça seni daha hataya sevk eder.