⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

32. dakikadaki penaltı pozisyonu, ya da ayak ucu ofsayt golü tartışması.

Bunlar fblilerin saplanıp kalacağı şeyler. Keşke hiçbir maçta hakem hatası olmasa ama bu iş böyle.

Dün belki aleyhimize hata oldu ama Hatay ile bu yüzden berabere kalmadık.

26 şut çektiğimiz, 2 tane karşı karşıya (Mertens, Barış), 2 tane de neredeyse boş kaleye (Barış) kaçırdığımız için, hücumda laubali olduğumuz için berabere kaldık.

Ayrıca Hatay da gayet puan kaybedilebilir bir deplasmandı. Fb de, biz de, ciddiyetten uzaklaşıp konsantre olmazsa, bu ligde Adana Demirspor hariç tüm deplasmanlarda, her iki takım da puan kaybedebilir bence.

Şu maçta kaçan pozisyonları izleyip üzülüyoruz, kazmalık gırla da son zamanlarda ben gol pozisyonunda çizgiden inip pasla boş kaleye kolay gol attığımızı hatırlamıyorum. Mertens, yunusun bir dünya paslık pızisyonu atmadı, sonradan oyuna giren topçularda kendilerine gelen ilk pozisyonlarda bir tane de ben vurayım derdindeler Berkan, Kerem D. Vs. Böyle böyle 90 dk bitiriyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatay ve Eyüp maçlarını kazanıp Trabzon, Başak veya Göztepe maçlarında puanlar kaybetsek böyle üzülmezdik. Kazanmamız gereken maçları kazanamamak çok kötü hissettiriyor. Neyseki dengeli giden 2-3 maçta takılmadık oralardan telafi edeceğiz bu maçları artık. Dünkü maçın skorunu unutup maçtan gerekli dersleri çıkartıp doğru hamleleri yapmalıyız. Bu takım bu ligin en iyi ve en güçlü takımı ama önümüzde 3 tane kulvar olduğunu asla unutmadan kesinlikle güçlenmeliyiz. Ligdeki durum lehimize gözüksede asla hafife alınmayacak zor bir fikstür var ve kadromuzda bazı oyuncular alternatifsiz durumda bunları çok iyi planlamak lazım.

Hatay ne güzel düşecek diye seviniyoruz gidip puanı biz bırakıyoruz ne diyim ki senelerdir adamlara can suyu biz olduk.

Geçen sene mağlup olmasak 3 puan az alıp düşeceklerdi yine bizim sayemizde tutundular.

dün akşam beni sadece mertens'in kaçırdıkları sinirlendirdi. diğerleri zaten 3 kuruşa oynayan, 2., 3. liglerden gelip aldıklarının 10 katını bu kulübe kazandırmış adamlar. o son işleri soğukkanlılıkla yapabildikleri gün zaten artık galatasaray'ın oyuncusu olmayacaklar. ama bu kadar karmaşada sakinliğe ihtiyaç varken mertens'in karşı karşıyaları kosova'nın yedek kalecisinin üstüne vurması, batshuayi'nin 17 yaşındaki özgürcan özcan gibi telaşlı tavırları, sallai'nin o kadar tecrübesi ve fizik üstünlüğüyle erken kararları beni çileden çıkardı. fener de konya deplasmanında altına ederken tadic çıkıp bulduğu tek adam akıllı pozisyonu ters ayağıyla kalecinin yanından bitiriyor, dün akşam mertens'ten de bunu beklerdim ama büyük hayal kırıklığı yarattı.

berkan'ın en verimsiz yerinin 2'li orta saha olduğunu görmek için hocanın daha kaç kere sınava tabi tutulması gerek bilmiyorum, 2. yarı stoperde çok çok daha faydalıydı. hoca devre arasındaki değişiklerin ekmeğini yarım saat yedikten sonra alakasız torreira-batshuayi değişikliğiyle son 15 dakikayı da çöpe attı. halbuki jacobs'u alıp 3'lüye dönerek çok daha baskın bi son çeyrek de oynatabilirdi. 2 sene önceki hatay deplasmanında avrupa'da bile şov yapan takımı hatay deplasmanına sergio oliviera'yla çıkartıp volkan demirel'i hoca yapması gibi yine bi hatay deplasmanına akıl tutulmasıyla başlayıp 45 dakikayı çöpe attı. şanssızlık da işin içine girince yarım saat adam akıllı top oynanabilen maç anca 1 puana yetti. hoca haklı da olarak oyuncuların ciddiyetsizliğinden dem vurdu ama onları o kafaya sokan da en başta hocanın başta savma başlangıç 11'iydi. neyse, ders olsun, nazar boncuğu olsun, yapacak bişey yok.

Hatay ne güzel düşecek diye seviniyoruz gidip puanı biz bırakıyoruz ne diyim ki senelerdir adamlara can suyu biz olduk.

Geçen sene mağlup olmasak 3 puan az alıp düşeceklerdi yine bizim sayemizde tutundular.
Yine düşecekler

Küme düşmüş bir takıma 2 puan bıraktık diyebiliriz

Yönetim ve teknik ekip baştan aşağı değişmeli.

Galatasaray'ın kıratına yakışmıyorlar.

Şampiyonluk giderse yer yerinden oynar. Düşünmek bile istemiyorum. Bileklerinin hakkıyla alsalar ok ama bu asla temiz bi şampiyonluk olmaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top hem disaridan geliyor hem ofsayttaki adam osimheni engellemis. Lan nasil saibeli bi mac olmus bu inanilir gibi degil.

Geri
Üst Alt