⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Mertens lik olmayan bir maç zeminden ötürü, bugünkü maç da mertens in maçı değildi. Bence dinlendirmek için fırsat, hem de 10 kişi oynamamış oluruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay'ın kadrosu ile oynadığı oyun arasında ciddi bir tezatlık var. Kafadan 3 puan yazarak oynarsak sıkıntı yaşarız. Hızlı kanatlara sahipler. Sara yoksa Berkan ya da Kaan oynar umarım.

Bunlar battı balık yan gider ayağına bizim topçularla çok uğraşabilirler

Hatay rezalet durumda yav sacmalamazsak rahat rahat kazanırız..

2 hafta önce tam kadrolardi iceride adana demir e yenildi adamlar rahat rahat..Fb maçında da gördük hallerine bu hafta da rize ye yenildiler iceride..Üstüne kalecileri ve as orta saha oyuncularından biri yok..Rahat yenmemiz lazim..

Hatay d
Konya e
Gaziantep d
A.demir e

Burada net 12 puan yapariz gibi duruyor.. Zor fikstür öncesi nispeten kolay bir fikstürumuz var 4 hafta..

Fb nin de bu dönemde yarın oynayacağı konya deplasmanı dışında

A.demir d
Goztepe e
Rize e
Alanya d var..

Yarınki maç ve goztepe maçı...Bu 2 maçın en az birinde takılma ihtimalleri yüksek..
Ajax depi sonrası Anteb depine net 3 puan yazılmaz. Geri kalan 3 maç için kağıt üstünde 9 yazılır ewt.

Fbnin Rize dışında tüm maçları yenseler bile zor geçer.

Yav ne sıkıntısı izlemediniz mi Fener maçını 3 pas yapamayan bir takım. Yeneriz tek fark da olmaz.

Muslera
Jelert Sanchez Abrülkerim Jacobs
Torreira Kaan
Sallai Yunus Barış
Osımhen

ilk devre

18 maç - 16 Galbiyet 2 Beraberlik ... 18 de 18 bile olabilirdi 3-3 ve 2-2 yi unutamıyorum.(ve iç saha beraberlikleri - deplasman olsa eyvallah derdim) - 18 maçın 8 i deplasman (galiba) 10 içerde maç vardı.. ikinci devre fikstürü daha zor 10 deplasman 8 içerde gibi olacak.

hatay başakşehirden çok daha kolay olması lazım ama bu ortamda her maç juventus'a karşı oynuyoruz modunda oluyoruz.

çünkü maçlar 11 e 11 değil.

yalnız sallai'den bek tam olarak olmaz - aşırı faul yapıyor. boşa çalınmayanlardan bahsediyorum.

millet kaan orta sahaya gecsin diyo da kaanin durumuda pek iyi degildi bence zorlanarak oynuyor suan sakatlik falan var heralde ufak adamda.

Kolay gibi görünse de bu tip maçlarda sonuç almak bazen çok daha zor olabiliyor. Konsantrasyonu zor bir maç olacak zira. Okan hoca birkaç oyuncuyla rotasyon yapabilir diye düşünüyorum.

millet kaan orta sahaya gecsin diyo da kaanin durumuda pek iyi degildi bence zorlanarak oynuyor suan sakatlik falan var heralde ufak adamda.
bek gibiykenileri çok fazla açılmadan ekonomik oynuyordu

ortasahadaki tempo zorluyor - torreirada bazen pres diye açılıyor çünkü bir an boş kalan yere gitmek zorunda kaldı dün.

demirbayda hata yapmadı dün ama ne katkı verdi deseniz pek bir şey diyemem.

bek gibiykenileri çok fazla açılmadan ekonomik oynuyordu

ortasahadaki tempo zorluyor - torreirada bazen pres diye açılıyor çünkü bir an boş kalan yere gitmek zorunda kaldı dün.

demirbayda hata yapmadı dün ama ne katkı verdi deseniz pek bir şey diyemem.
dayi zaten ... neyse.
kaanin daha iyi bir secenek olacagandan emin degilim ama.

dayi zaten ... neyse.
kaanin daha iyi bir secenek olacagandan emin degilim ama.
ilk gelen kaan çatır çatır oynarda - şu an sıkıntı katılmaktayım.

tor defansif yapıp gökdeniz gürpüz / eyüp falan denerim daha iyi dayı yerine .

aman küslük dargınlık olmasın olayı biraz demirbay bu sezon.

İnşallah bu maça Sara iyileşir. Akşam Sara olmayınca orta sahanın ne kadar rezil durumda olduğunu gördük. Ki birde üstüne akşam Yunus, Mertens de kötü günündeydi. Demirbay'ı saymıyorum bile. O yüzden ne yapıp edip bu maça yetişmesi lazım.
Hatay Adana Demir ve Rize maçlarında bile zorlandı ki sahadaki en iyi oyuncusu da cezalı üstelik. Gevşemeden Sivas ve Kayseri deplasmanı gibi oynamamız şart.

İnşallah bu maça Sara iyileşir. Akşam Sara olmayınca orta sahanın ne kadar rezil durumda olduğunu gördük. Ki birde üstüne akşam Yunus, Mertens de kötü günündeydi. Demirbay'ı saymıyorum bile. O yüzden ne yapıp edip bu maça yetişmesi lazım.
Hatay Adana Demir ve Rize maçlarında bile zorlandı ki sahadaki en iyi oyuncusu da cezalı üstelik. Gevşemeden Sivas ve Kayseri deplasmanı gibi oynamamız şart.
Dedik takimin herseyi diye
Ama inanmadilar

Geri
Üst Alt