⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

dünkü maçta sara eksikliği haricindeki brbat hava ve rüzgarıda hesaba katıyorum bu arada - rezaletti bence hava.

hatay çok daha kötü bir ekip - sara yetişmesede alabiliriz maçı kesinlikle. Riske edilmesi taraftarı değilim "%100 sıkıntı yok" durumu olmadıkça.

Vura vura, koya koya geçeceğiz

Çaresizlikten kudurmaya devam edecekler

Hiç Mertenslik bir maç değil. Kendisini DK maçı için dinlendirmeliyiz, Mertens de yaş sebebiyle ikinci yarıda düşüş olacaktır maalesef, kendisini idareli kullanmak zorundayız, yerine adam almak zorundayız 60 maç oynayamayız 40 yaşında adamla.

Berbat bir zemini var Mersin in. Umarım sakatlıksız puan kayıpsız geçeriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay hiç kuşkusuz sezonun maçı gibi hazırlanıp, bilenecektir, biz onların yarısı kadar bile ciddiye alıp hazırlansak yeter de artar. Ama son dönemde futbolumuzda ve genel takım oyununda bir düşüş görüyorum umuyorum hocamız bir an önce çaresini üretir

İç sahada tüm maçları kazanırsak dışarıda kalan 10 maçtan 3-4 galibiyet bizi şampiyon yapıyor, maçlara bu şekilde yaklaşmak lazım. Samsun/Göztepe/Rize/Kasımpaşa/Beşiktaş/Trabzon deplasmanları öncesinde Hatay'a takılmak ciddi bir kayıp sayılabilir.

Ligi puan puanaymış gibi oynamak lazım ve olası UEFA sonraki turlarında zaten lig maçlarına erteleme falan alabiliriz.

Hatay'a yer yok,
Hatay'a düşmeyelim,

gibi şakalar yapıldı mı?

Basaksehir macindaki havadan daha kotu bir hava olacagini sanmiyorum, 11-12 derece gunesli gosteriyor hava. Bu bile cok etki edecek, dünku macta hava o kadar kotuydu ki futbol falan oynanmaz, insan zevk alamaz.

Burda zemin de iyise, bence sakin ve dominant oyun ile isi ilk yarida bitirmeliyiz. Sara cok kritik, Sara bizim kalbimiz resmen. Ve adam ile ilgili hala aciklama yapilmadi, cildirmamak elde degil.

Fark atmak lazım ama daha önemlisi gol yememek lazım. Çok yiyoruz bu sene.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rahat bir maç izleyerek biraz ruhen dinlenmek istiyorum ama yine "rakip küçümseme - rehavet - el kol penaltı aksilikleri - kaçan goller - hayatının maçını oynayan rakip kaleci" döngüsüne girmekten korkuyorum.

Geri
Üst Alt