⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Defansta topu şişirme olayı neyin kafasıydı?

O kadar çok topu nasıl Aboubakar'ın kazanmasına veya kazandırmasına izin verdi bizim stoperler belli değil. Daha ilk topa vurdurmaman ve senin vurman lazım. Aboubakar zaten vuramamalı, onu geçtim sekmemeli de top.

O penaltı nasıl çalınmadı lan

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok basit abicim. Senin rakibin Tottenham Ajax filan dimi. Şuan sahada bizim yerimize Ajax Tottenham olsa 4-0 dı maç. Bitti. Sen kaleye gidemiyosun. Karşında defans yapan takım geldimi ızdırap. Doğaçlama işlemiyo defans yapana. Nerde çalışılmış organize ataklar. Kimse ne yaptığını bilmiyo sahada. Böyle taktik mi olur. Her maç birisi çıkıp maçı çeviriyo. Maçı alan asla oyunumuz değil macı alan hep kadrodaki yıldızlardan biri çeviriyor. Ben şu kadronun böyle saçma oynatılmasından bıktım.
Rakibimiz falan değil onlar, arena alıyor o maçları.

Son 15 dakika takim toparlandi ama su da var, tatilden sonra takimda genel bir dusus var. Niye var orasini cozmus degilim acaba ucluden dortluye tekrar gectik diye mi yoksa tatil iyi gelmedi mi oyunculara?

Hatayliyi 2 Gsli sıkıştırıyor adam aralarından vurup bizim kaleye sallıyor pozisyon oluyor. Ulan tek bir adam var ilerde nasıl topu aldiriyorsunuz
Vallahi huni takmaya az kaldı, oradan bile pozisyon çıkardı herifler kafayı yememek elde değil, amatör küme takımı bile şöyle rezillik yaşamaz yemin ediyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyle oynamaya uzak oynamaya donen toplari almamaya devam etsinler bu mac 2-0 olur net

Şu an karambol oyunu yok sallai girsin mertensin yerine ileriyi ikilesin

Toreira yerine demirbay girsin

Yunus solda barış da sağda devam etsin

Maçın seyri bir penaltıya da bakar. Penaltı alırsak farklı olur, yeter ki ceza sahası içini kurcalayalım, oralara girelim.

Barış osimhen 50 metre koş uzun top oynayacağız top gelirse indirebilirsen ne ala olmazsa yapacak birşey yok futbolu.

7 gün oldu bir tane adamı takıma katamadılar ama 8 puan öndeyiz değil mi acele edilmeyecek.

Haftalardır kötü oynuyoruz, daha önümüzde zor deplasmanlar var. Takım 8 puanla kendini şampiyon ilan etmiş, 3 maça bakar.

Kendinize gelin ulan bize fener geri dönüşü seyrettirmeyin. Fazla havalara soktuk bunları net.

Galatasaray her maç süper oynayıp beşlik yapacak değil, kötü gününde olabilir ama şu penaltı nasıl verilmez, göz var izan var.
Hakemlik birşey yok diyor bazıları. Nasıl yok ya?

Geri
Üst Alt