⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Screenshot_2.webp

İlk Hatay maçı da cumaydi ilk golü yine biz yemistik
Çünkü top değil oyuncular ağır..
Bir tane hızıyla dikine gidecek rakibin dengesini bozacak ne orta sahada nede kanatta adam var.Ama biz stoper bakıyoruz.
Saranın yedeği kerem berkan olurmuş..valvarde olacak değil yaaa öyle diyorlar.Çünkü ortası yokmuş..

Yine bir Galatasaray maçı ve yine dönen çok büyük bir operasyon çocukluğu. Yemin ediyorum bıktım artık ya. Her maç bir skandal karar oluyor

Tek forvet aboubakar adam kosamiyor davinsonun abdulekrimin orta sahaya kadar cikmasi lazim atsalarda kosamiyor zaten

Abluka kurmak sagli soglu bindirmek lazim
Su mactada hakem konusmayin

Penalti vermedi vermesin at abicim sok kaleye

Kazanacak oyun asla yok

Artık yapacak şey belli. 3lüye dön. Defansı ileri çıkar. Rakibi boğ. Bak böyle gevşek gevşek oynarsan yenilecez Okan hoca. Bir kere de zamanında davran.

Sabah idmana Lemina'yı çıkartın. Mertens düşüşte-Torreira düşüşte cebinde Demirbay ve Berkan var. Onlarla sonuç bu oluyor.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

10 dakikad bir forumun teması çöküyor hem mobilde hem normal bilgisayardan giremiyorum sürekli gizli sekme açmak zorunda kalıyorum benzer sorunu yaşayan hocalarımzı var mı acaba deliricem sabahtan beri adam akıllı girip mesaj bile okuyamıyorum.

Ekli dosyalar

• asdadad.webp
    asdadad.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 17
jakobs fazlalık çıksın

Kaleyi bulan tek bir şutumuz var koca ilk yarıda.

Son 15 dakika takim toparlandi ama su da var, tatilden sonra takimda genel bir dusus var. Niye var orasini cozmus degilim acaba ucluden dortluye tekrar gectik diye mi yoksa tatil iyi gelmedi mi oyunculara?

Bence tatil dönüşü ufak da olsa yeni bir yükleme yaptık oyunculara. Ocak ayı kağıt üstünde nispeten kolaydı, Şubat-Mart çok daha zorlu.

Geri
Üst Alt