⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

10 dakikad bir forumun teması çöküyor hem mobilde hem normal bilgisayardan giremiyorum sürekli gizli sekme açmak zorunda kalıyorum benzer sorunu yaşayan hocalarımzı var mı acaba deliricem sabahtan beri adam akıllı girip mesaj bile okuyamıyorum.
ben de çökmüyor

Ben kesinlikle artık şundan eminim ben Galatasaray için lanetliyim ben maç izleyince hep kaybediyoruz hem mağlup durumda oluyoruz istisnai durum hiç olmuyor hep böyle. :cry:

Skandal bir oyun var ama atabilirdik. İlk 15 dakika aşırı risk almamak lazım.

10 dakikad bir forumun teması çöküyor hem mobilde hem normal bilgisayardan giremiyorum sürekli gizli sekme açmak zorunda kalıyorum benzer sorunu yaşayan hocalarımzı var mı acaba deliricem sabahtan beri adam akıllı girip mesaj bile okuyamıyorum.

ctrl + f5 dene bir kere. Benzer sorun vardı, düzeldi bende.

çevireceğiz ama bu takıma Allah rızası için bir ortasaha alın kardeşim berkan, kerem'le olmadığını anlamak için daha nolması gerekiyor

Kaan Torreira Mertens aynı anda çıkmalı Sallai Demirbay Batshuayi girmeli, bu tarz bir şoklama hamlesi gelmez ise işimiz çok zor

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirbay giriyor aman Allah'ım

Ligin sonrasındaki takımla oynuyoruz mazeret bulamaz ne hoca ne oyuncular ,pozisyonları atacaksin

Geri
Üst Alt