Okan Gecir
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2024
- 4.507
- 2.638
- 473
Bugün sara'nın yokluğu ciddi sorun oldu da barış ile yunusta maçı veren isimler oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben tam tersi düşünüyorum, hem hocada hem oyuncularda uzun süredir aşırı bir ozguven var nasıl olsa bizi kimse yenemez herseye rağmen kazaniriz ozguveni ve rahatlığı vardı yani bir laubalilik vardı bence son 3 4 maçtır
Bunu alamayıp gidip.antepi filan yenersek hiç şaşırmam öylede dengesizizÖnemli Not : belkide ikinci yarı fikstüründeki EN KOLAY deplasmanı alamadın..
bir nevi RFS 2-2 gibi bir şey bu maç.
Asıl vahim olan şey ise 3-4 maçtır rehavet var ve hoca da önlem alamıyor.Ben tam tersi düşünüyorum, hem hocada hem oyuncularda uzun süredir aşırı bir ozguven var nasıl olsa bizi kimse yenemez herseye rağmen kazaniriz ozguveni ve rahatlığı vardı yani bir laubalilik vardı bence son 3 4 maçtır
Benim korktuğum maçlar kağıt üstünde zor maçlar değil bu maçlar.Önemli Not : belkide ikinci yarı fikstüründeki EN KOLAY deplasmanı alamadın..
bir nevi RFS 2-2 gibi bir şey bu maç.
4 net mi?
1. Torreira ilk yarıda direkten dönen
2. Barış ilk yarı ıska
3. Yunus ilk yarı karşı karşıya
4. 1-1'den sonra Osimhen Mertens'in ortasında net dışarı
5. Yunus ya da Mertens'ten biri baya verkaçlardan sonra karşı karşıya
6. Sağ çapraz Barış'ın nerdeyse taca giden volesi
7. Osimhen'in yakın mesafeden kafası kaleci kurtardı
8. Devamında Barış sol ayakla üstten dışarı vurdu
9. Demirbay sağ ayakla çok kötü vurdu
10. Mertens karşı karşıya kaleci kurtardı
Vardı 1-2 tane daha ama şu an aklıma gelmedi.
Rehavetin farkında değildi bence cunku kendisinde de vardı o rehavet ,herkes gazliyor sisiriyor yani bir tokat lazimdi o tokadı da yedik umarım faydası olur artikAsıl vahim olan şey ise 3-4 maçtır rehavet var ve hoca da önlem alamıyor.
Banliyim diye puan kaybettik zaten üstadAftan yararlanmışsın.
Ajax deplasmanına niye direkt 0 yazıyorsun diye kızan arkadaşlar vardı Malmö maçından sonra..ajax bizi elek eder
Allah aşkına şu demirbayı şu berkandaki yetersizliği göremeyenler yorum yapmayın yahu.
Adamlar anadolu takımında bile sırıtırlar.
Offf ulan offff bu ladar zor mu arkadaş bu ları göndermek.