Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
4 golün olduğu bir 45 dakikaya +4 verilmiş. Goller dışında top hiç durmadı demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni tema başarısi mı üstatForumda şu an 2500 ziyaretçi görünüyor. O yüzden söylemek istediğim bir şey var;
NKFVAS
Beyler dün ilk defa fb yi bizim derbiden sonra bir lig maçında izledim. Genel de tehdit görmeye başladım vakitler bunu yaparım. Öncelikle şunu soyliyim fb ileri hattına oyuncu almazsa çok problem yaşar. Kilit açacak oyuncu çok az. Oynadıkları top ya uzun şişirme ya da maximen varsa ona at şapkadan tavşan çıkarsın. Bilemedin sağlı sollu orta kes. Dünkü maça gelecek olursak toplam 1 pozisyondan 3 gol çıkardılar ki o 1 pozisyonu kendileri yaratmadı bilardo gibi sağa sola çarptı ve neslini bir anda karşı karşıya bıraktı. Gerçekten futbol şansı yanlarındaydi. İkinci gol kornerden ama 100 kere vursan 1 kere gol olurdu. 3. Golu söylemiyorum bile bariz kaleci hatasi.
Anadolu takımlarının fb den puan alma ihtimali düşük. Küme düşmeme mücadelesi veren takımlar ve derbiler özellikle belirleyici olacaktır. Arenadaki maça kadar kayıp olmazsa ve arenada bunlara çakarsak imkanı yok bu topçuları toarlanamazlar. Dzeko pili bitmiş tadic öyle oguz aydın savunma bilmiyor hücumda gösterişli değil symanzski fred hayalet amrabat defansın arasına girmekten başka bir şey bilmiyor kostic soru işareti maximen yetenekli ama takım oyununa pek yatkın değil nesrin ise hayatının balını yasiyor. Çağlar 10 milyonluk koca kazık djiku stoper olarak kusurlu. Yeni transferi stoper olan Carlos muydu neydi herifte tam topcu fiziği var ama tanımıyorum.
Ezcumle ileri hat ağır ve statik. Defans hattı ağır ve kusurlu. Orta alan ise bildiğiniz yok. Fred symaznski amrabat hayalet gibi. Symanzki kendini o kadar yere atiyorki toreria toreria diye ağlayanlar kendi takımına baksin. Dzeko o fizikle utanmadan yerden kalkmıyor. Tadic de de bir düşüş var.
Kral adamlar pozisyon üretmiyoru bırak iki pas yapamıyor daha ne anlatayım. Gs taraftarı şu takım ve oyunla şampiyonluk istese taraftar çoktan birbirini dövmeye başlamıştı bileÖyle bir yazmışsınki bunun aynısını fbli olsan şöyle yazardın, gsarayın pili bitmek üzere maçları ıkına ıkına kazanıyor, kadrosu dar, torera bitik eski formu yok, barış koşmaktan güreşmekten başka birşey yapamıyor, yunus fiziksel olarak düşmüş, mertens iyice yaşlanmış artık emekli olmak üzere, sara sakatluktan çıkmış, sağbekleri yok, solbek anca defans yapıyor, muslera desen geleni içeri alıyor, birtek osimhen var dkkat edilecek...
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güldürme artıkla yürü git tahmin falan yapma sen yaw küfrettircen bana en sonunda. sana mı sorduk
Haram yemeye yıldız verselerdi büyükayıyı bunların g.tlerine sokarlardı4 golün olduğu bir 45 dakikaya +4 verilmiş. Goller dışında top hiç durmadı demek ki.