SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Hiç ümidim yok, umarım futbol şansı Göztepe'nin yanında olur.

Bakalım ne skandal hakem kararları yaşanacak bu maçta malum camia lehine..

her hafta bu skandalları izlemekten yorulduk. Bir tane yürekli spor savcısı çıkıp şu malum camianın ligde çevirdiği dolapları araştırsa yer yerinden oynar.

Diego carlos oynuyorsa bir şeyler yapabilir goztepe.3lu olmalı carlos-caglar-dijku 3 tane sakar adam romulo şov olabilir

Romulo prim yapmak istiyorsa bu maç show yapmalı..fenere 2,3 tane sallarsa transfer edelim..

Göztepe Anadolu takımları içerisinde ligdeki en Avrupai takım yani hem fizik gücü hemde oyun mentalitesi lig standardının çok üzerinde. Oyun olarak son dönemde izlediğimiz Fener'e karşı yenileceklerini düşünmüyorum umarım futbol şansı yanlarında olur ve skor olarakta yenilmezler.

Dakika 70 lere goztepe 1 farkla yenik girse bile menerden puan alir. Göztepenin bariz farkı 70 den sonra başlıyor. Şayet o dakikalara berabere falan giderlerse jk maçındaki gibi 20 dakkada 3 gol atar goztepe. Hadi goztepe renklerin için. Şu ölü toprağını Göztepe galibiyeti ile atalım üzerimizden

1737843267849.webp

Göztepe; taraftarı, kulübü ve oyuncusuyla hakemi iyi baskı altına aldı. Bugün Okan hoca'da yarın gözümüz VAR hakemi ve orta hakemde olacak dedi. İlk defa fb'ye karşı bu kadar organize bir tepki gördüm. İnsanların bıktı çünkü bu kulübün her maç kollanmasından.

Göreceğiz bakalım yarın ki maçta neler yapacaklar ifb'yi yarışta tutabilmek için.

dün gene gece açıklama gelmiş

Metin öztürk'ün açıklamalarındaki eleştirim buydu - ne dersen gıcık şekilde geri döner ordan , laf geçmez.

küçük ufacık ezik gibi yoksaymak lazım - o zaman deliriyorlar zaten.

Geri
Üst Alt