SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

FB Atilla Karaoğlan'la birlikte tek başına 3 gol bulur. 1 tane de Göztepe atar.

3-1 tescillenir.

bu maç beraberlik veya gözgöz galibiyeti normalde ama hakem işi ne denli etki edecek görecez

Fb'nin bu kısır ve rezil oyunla galip gelmesinin tek sebebi saçma bir penaltı veya kırmızı ile olabilir ancak. Bizim formsuz düşmüş oyunumuz sene başından beri bunların normal futbolu.

VAR hangi ülkeden.

orta hakemden çok daha önemlisi orası zaten.

bana göre şu oluyor - hakemler "aa yabancı varda geldi - ben yapacağımı yapayım ...kafa rahat. yanlışımı düzeltsin bakalım yabancı beyefendi" diyerekten daha gevşek maç yönetiyorlar bence.

hangi yıl bilmiyorum kadıköyde 0-3 göztepe galibiyeti olmuştu.

o hissim uyandı biraz. fenere genel anlamda ters geliyor göztepe .

olaylı maç olacağı kesinde bakalım. bu ali koçun itilme düşmesine diye iyice pislik olurlar.

Bugünün planı.. Göztepe yi ilk yarı 10 kişi bırak sonra 2-1 kazan.
Normal şartlarda yenmeleri bu oyunla çok zor. Konya maçındaki gibi bir hakem performansı olur

hangi yıl bilmiyorum kadıköyde 0-3 göztepe galibiyeti olmuştu.

o hissim uyandı biraz. fenere genel anlamda ters geliyor göztepe .

olaylı maç olacağı kesinde bakalım. bu ali koçun itilme düşmesine diye iyice pislik olurlar.
Göztepe'nin Kköy'de 0-3 galibiyeti hiç olmadı..

2000 yılında 2-3 var.

İstanbulspor 0-3 yenmişti. Daum'un ilk maçı. Kalede Enke vardı.

Kayserispor da 1-4 yenmişti. Agahowa'nın taklalar attığı maç.

Karabük'ün 1-3'ü var LuaLua'nın show yaptığı maç.

Bunlardan biriyle karıştırıyorsun muhtemelen.

Göztepe'nin Kköy'de 0-3 galibiyeti hiç olmadı..

2000 yılında 2-3 var.

İstanbulspor 0-3 yenmişti. Daum'un ilk maçı. Kalede Enke vardı.

Kayserispor da 1-4 yenmişti. Agahowa'nın taklalar attığı maç.

Karabük'ün 1-3'ü var LuaLua'nın show yaptığı maç.

Bunlardan biriyle karıştırıyorsun muhtemelen.
3-0 öne geçmişliği var mı hiç ? ulan nerdeyse eminim yav.

edit: evet 2000 yılındaki 2-3 te 3-0 öne geçmiş ordan 2-3 olmuş onu hatırlamışım.

Cok fazla umitlenmeyin bu mactan bence. FB konusuldugu kadar kotu oynamiyor, Dzeko ile ilerde topu cok verimli ve net kullanabiliyor, ozellikle Goztepe gibi normal sartlarda vasat takimlara karsi. Goztepe'nin fizik gucu iyi oldugu icin belki ilk yari iyi sonucla biterse bir mucize olabilir.

Gerçek süperlig gurmeleri bilir ki Fenerbahçe puan kaybetmesi beklenilen maçlarda puan kaybetmez. Bugün maçı kazanacaklardır çok umut bağlamayın. İstanbulspor, Kayseri Erciyesspor, geçen senenin Samsunu, Konyasına falan gibi takımlara puan bırakırlar. Ayrıca Göztepenin içerideki performansı çok iyiyken deplasmandaki performansı o kadar iyi değil bunu da göz önünde bulunduralım.

bir tane puan kaybinda yaptiklari tüm transferler o stoperler bosuna olmus oluyor

heriflerin cani igne ipligine bagli

biz mal gibi hataya puan vermeseydik kaos vardi bunlarda simdi

cidden arenada bunlari yenersek %99 sampiyon oluruz

bjk ve ts deplerini kaybetsek bile fark etmez bize

Geri
Üst Alt