Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Ekmek düser mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kadar harcamaya rağmen - ki şahısların direkt cebinden harcama , bizde öyle değil - kurulan 200M + takımda zaten çöplerini asbaşanın kulübüne kakalıyorsun çözüm diye , orada da yakında yüksek ses çıkar muhtemelen. normalde pek umursamam ama samsun ve göztepeyi (hatta biraz burnunu kaldırabilseydi tjk) 2incilik için deli kapışsınlar istiyorum.bir tane puan kaybinda yaptiklari tüm transferler o stoperler bosuna olmus oluyor
heriflerin cani igne ipligine bagli
biz mal gibi hataya puan vermeseydik kaos vardi bunlarda simdi
cidden arenada bunlari yenersek %99 sampiyon oluruz
bjk ve ts deplerini kaybetsek bile fark etmez bize
Bunları yenemeyiz yapı VAR..bir tane puan kaybinda yaptiklari tüm transferler o stoperler bosuna olmus oluyor
heriflerin cani igne ipligine bagli
biz mal gibi hataya puan vermeseydik kaos vardi bunlarda simdi
cidden arenada bunlari yenersek %99 sampiyon oluruz
bjk ve ts deplerini kaybetsek bile fark etmez bize
Pts kaybına son derece yükselmiş durumdayız.
Şahıslar cebinden de harcamıyor aslında. Yaptıkları bütün bonservis ödemelerini taksitli halde yapıyorlar. Kurun düzenli arttığını da düşünürsek bu kekolar önümüzdeki yıllarda transferlerde çok zorlanacaklar limit ve nakit açısından. Bir sevindirici durum daha bonservisleri hep yaşı geçmiş oyunculara veriyorlar geri dönüş alabilecekleri bir Osterworlde var.bu kadar harcamaya rağmen - ki şahısların direkt cebinden harcama , bizde öyle değil - kurulan 200M + takımda zaten çöplerini asbaşanın kulübüne kakalıyorsun çözüm diye , orada da yakında yüksek ses çıkar muhtemelen. normalde pek umursamam ama samsun ve göztepeyi (hatta biraz burnunu kaldırabilseydi tjk) 2incilik için deli kapışsınlar istiyorum.
o zaman patlayacak yalan balonları işte - laf yetiştiremeyecekler hepsine. bir türlü olmuyor şu iş. bizim maçlar haricinde baya samsun ve göztepe galip gelsin istiyorum devamlı.
elimizle adamlara pansuman yaptık saha içindeki bazı sonuçlarla.
Normalde Tadic Cekolu takımın son yarım saat bitmesi lazım
Liva sakat ama İrfan'a düzgün şut çeken olmadı henüz. Hep üstüne vuruyorlar