SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Derbiye kadar rakibin maclarini izlemeye gerek yok
6 puan ciddi bir fark
Derbiye bu farki tasimayaliz gerisi gelir

Taraftarida hocasıda oyunlarına güvenmiyor bu çok net görünüyor, ya biz ya onlar kırılma yaşayacaklar çünkü oyun olarak onlarda bizde dususteyiz

Son 3 senede 2 sinden şampiyon olduk 3. Sezonda 6 puan öndeyiz avrupa.liginde zorda olsa ajaxi yenersek ilk 8 deyiz daha ne olması lazim
Hocam Young boys'a elenmemiz normal mi? Bi de türkiyede kim şampiyon olacak bu harcamalarla ciddi soruyorum sana rakip mi var? Ya fener ya biz olacağız zaten. Bütün ülkenin dalga geçtiği İsmail Kartal fenere 99 puan toplattı kadrolarıda net bizden kötü, lig zaten çok çok kötü avrupada görüyorsun Sparta Prag'a Young boys'a bile üstünlük kuramıyoruz Türkiye liginin hiçbir gerçekliği yok bana göre.

hatay ve kieve puan verip işi zora soktu. şimdi çık bakalım çıkabilirsen avrupa maçları arasında antep ve rizeden
Antep çok boş takım yaw, rahat geçmemiz lazım. Rize ekstra motive olur her zaman ona bir şey diyemem..

Sitede birkaç kişi var nezaman fener maçı olsa övmek için yirtiniyorlar fakat gs maçlarında nerdeyse 1 tane olumlu postlari yok belki fenerli değiller ama inanılmaz pesimistler

nasıl boş takım üstat. baya kıl herifleri war. ayrıca ajax dönüşü. öyle olmasa yenebilirdik derdim
Bizim takımın bir adet kırılma maçına ve tekrar arkasına rüzgarı almaya ihtiyacı var bence ,eğer ajaxi yenersek eminim lige yansır bu pozitif hava
Enazindan oyuncular kaçırmayı bırakırlar

Mac önü hic bir beklentim yoktu

Göztepe öne gectikten sonra farki iki ye cikaramadigi icin yine beklentim yoktu

Fener cok kötü durum da oyun olarak ama ligde iyi bir anadolu takimi yok

Abi hesap kitap yapmaya gerek yok
Ipler bizim elimizde fb macina kadar 2 mac var adsyi saymiyorum. Antebi rizeyi yen sonra icerde fenerle final yap .
Fiksturun bütününe bakıp caninizi sikmayin biz fenere koyup farki 9 veya üzeri yaparsak istersek her hafta deplasmana cikalim.oradan dönmez.
Dedigim gibi 2 final maçımız var antep rize
Sonrasi ya zafer ya yikim

Mac önü hic bir beklentim yoktu

Göztepe öne gectikten sonra farki iki ye cikaramadigi icin yine beklentim yoktu

Fener cok kötü durum da oyun olarak ama ligde iyi bir anadolu takimi yok
Bizde kötü gidiyoruz son maçlarda özellikle pozisyonları atamadigimiz için moraller etkileniyor fakat fener 3luye döndüğünden beri dahada gerilemiş durumda küme düşen adanaya bile zorlandilar kırmızı olmasa
Yani ya biz ya onlar biryerde kırılacak ama şu an 2 takımda alıp gidebilecek güçlü oyunu yok fener puan bırakacak eminim ama bizimde işimiz ciddi zor hocanın toparlaması sart

Kırılma maçlarıydı, daha kolay kolay puan bırakmazlar. Pesimistlik falan değil bu, küme düşme hattı kesin gibi, öyle çıkıp geçen sezonlardaki gibi ölüm kalım maçları yok anadolu takımları ile, fikstürleri kaymak gibi. Kötü oynuyorlar dedikçe de 3 pozisyondan 2 gol çıkartıyorlar. Kadroları bize göre daha geniş ve alternatifleri var. Tadic'i çıkartabiliyor, Osayi gibi adamı yedekte tutabiliyor, sen Mertens'in suyunu çıkarmaya çalışıyorsun çünkü muhtaçsın.

Maç sonuna 4 dakika uzatmadan sonra da anladım ki biz bu sezon tamamiyle fb yi şampiyon yapmaya çalışan bir YAPI'ya karşı mücadele etmeye çalışıyoruz. İnsan aklıyla dalga geçiyorlar artık.

Hele o 1-1 olunca hakemin her yere düşen fbliye faul çalması ile ivmeyi tamamen fb'ye itmesi, korner öncesi verilen fauller... İlk yarıyı 52'ye kadar oynatması, ikinci yarıyı hiç oynanmayan uzatmayı 95'te bitirmesi...

Bir de her planınızı Rams Park'ta bunları yenmemiz üzerine kuruyorsunuz sanki çantada keklik gibi. Geçen 2 sezonu Rams Park'a bırakmadan bitirmiştik.

Geri
Üst Alt