SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Fenerin hep tek farklı öndeyken +4 vermişler.
GiPhYhFWQAAXHF6

Orta hakemlerin yabancı olması olayına katılıyorum, sadece var değil tüm hakemler yabancı olmalı orta hakemlerde baskıyı kaldıramayan eyyamcilar saha cok

Fb bu sene 17de 16 yapar bence, bixim maç dışında puan kaybetmez. Bizim fb maçına göre yenersek 3 beraberlikte 2 maç avantajımız oluyor. Ts ve bjk deplerinde puan bırakma lüksümüz var. 3 derbi dışında puan kaybetmemeliyiz malesef geçen yılki gibi rekor puan gerekiuor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl boş takım üstat. baya kıl herifleri war. ayrıca ajax dönüşü. öyle olmasa yenebilirdik derdim
Maxim dışında topçuya benzeyen bir de Mustafa mı ne var kanat oynayan. Okerekeden de gol yemeyelim bir zahmet. Bir tane L ile başlayan bir siyahi var mesela milyon tane amatör maç izledim bir tanesinde dikkatimi çekmezdi izlesem. Topa vurmayı bilmiyor adam.

Fener 2-3 galibiyet alınca hemen bir olumsuzluk başlamış yaw bu fikstürdeki deplasmanları gözde büyütmeyin bu kadar bence bizim için daha basit gözüken maçlar daha zor, Fener deplasmanında kazanıp Hatay'a puan verdik bu ligde yani maçları böyle sınıflandırmak anlamsız. Trabzon, Beşiktaş, Göztepe, Samsun ve Eyüp bu 5 deplasmandan minimum 11 puan alırız diyorum esas iç sahada saçma kayıplar yapmayalım yeter. Fener bu sene içeride hiç puan vermedi yarışa tutunma sebebi de bu oldu bizim iç sahada hata yapmamamız lazım.

Maxim dışında topçuya benzeyen bir de Mustafa mı ne var kanat oynayan. Okerekeden de gol yemeyelim bir zahmet. Bir tane L ile başlayan bir siyahi var mesela milyon tane amatör maç izledim bir tanesinde dikkatimi çekmezdi izlesem. Topa vurmayı bilmiyor adam.
bizim takım bayadır bok gibi top oynuyor onu napacaz. golleri bile ya duran top ya penaltıyla atıyoruz

bizim takım bayadır bok gibi top oynuyor onu napacaz. golleri bile ya duran top ya penaltıyla atıyoruz
Biz yine bunlara göre hayli hayli top oynuyoruz bizdeki ana sıkıntı çok fazla kaçırıyoruz bunlar bizim futbolun yanından geçmez fakat nasıl bir bal varsa yakaladıklarını atıyorlar.

bizim gol kaçırma işi azaldı. pozisyona giremiyoz eskisi gibi
Dünkü maç kısır diyoruz aklıma gelen 5 pozisyon var 1'i nizami gol iptali, biri Osimhen topuk, biri Osimhen karşı karşıya kafadan 4-0 olurdu.

Ama birazda takımın güveniyle alakalı Hatay + Kiev çok yıprattı o yönden geçiş maçı olarak değerlendirebiliriz biraz normal futboldan bağımsız bir maç yaşadık.

Toparlanırız. Bir tane hücumu iyi sağ bek alsak Sara da dönse toparlar takım. Mertens’i de biraz dinlendirmek lazım. Yusuf Demir iş yapabilir. Ajax’ı yensek ivme yakalarız yine. Osimhen de akan oyunda gol atsa güzel olacak, rahatlayacak.

Toparlanırız. Bir tane hücumu iyi sağ bek alsak Sara da dönse toparlar takım. Mertens’i de biraz dinlendirmek lazım. Yusuf Demir iş yapabilir. Ajax’ı yensek ivme yakalarız yine. Osimhen de akan oyunda gol atsa güzel olacak, rahatlayacak.
postunda çok fazla şart kipi war ahbap

10 dakika da 3 gol yersen yenemezsin aga
çok üzgünüm çok İzmir de Göztepe semtinde heryer polis dolu taraftar taşkınlığına karşı

fenerdeki pesimistlerle bizim taraftardaki 7-24 olumsuzluk kasanları aynı odaya kapatsak nasıl olur acaba

Geri
Üst Alt